Jak miałem chyba 22 albo 23 lata to zastanawiałem się czy libido z wiekiem spada? wzrasta? Stoi w miejscu? Były jakieś wykresy że libido babom wzrasta z wiekiem. Mój brat jak miał 30 to mówił że w sumie to on już potrzeb prawie nie ma. Jak ja mam 28 to stwierdzam że z wiekiem tylko wzrasta w moim przypadku ale wciąż nie wiem jak będzie za ileś lat. Pewnie skończę jako stary zbok ale z wiekiem coraz bardziej mnie baby kręcą w porównaniu nawet do tego jak byłem nastolatkiem.
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
Jak miałem chyba 22 albo 23 lata to zastanawiałem się czy libido z wiekiem spada? wzrasta? Stoi w miejscu?
Były jakieś wykresy że libido babom wzrasta z wiekiem.
Mój brat jak miał 30 to mówił że w sumie to on już potrzeb prawie nie ma.
Jak ja mam 28 to stwierdzam że z wiekiem tylko wzrasta w moim przypadku ale wciąż nie wiem jak będzie za ileś lat.
Pewnie skończę jako stary zbok ale z wiekiem coraz bardziej mnie baby kręcą w porównaniu nawet do tego jak byłem nastolatkiem.