Wpis z mikrobloga

To jest niesamowite, jak oceny recenzentów, np. https://www.gry-online.pl/opinie/2-sezon-najlepszego-polskiego-serialu-komediowego-netflixa-zachwy/z64846 potrafią rozjeżdżać się z ocenami zwykłych ludzi, którzy wprost rozjeżdżają ten drugi sezon.

Sam jestem jeszcze przed pierwszym odcinkiem S02, więc nie wiem, chociaż komentarze mocno mnie niepokoją

Pamiętam też, że przy produkcji drugiego sezonu twórcy mówili, że po pierwszym sezonie wiedzą już, które elementy się sprawdziły, które mniej zagrały i skoncentrują się na tych pierwszych. To mnie też mocno zaniepokoiło - czy wybrali właściwe i nie wycięli tych, za które wielu chwaliło ten serial? Komentarze krytyczne potwierdzałyby najgorsze przewidywania, ale zobaczymy...
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pomarancza3000: też jestem jeszcze przed drugim sezonem, ale akurat komentarze i opinie od fanów są z tego co widzę pozytywne. Wiadomo każdemu sie nie dogodzi i sezon 1 postawił bardzo wysoko poprzeczkę ale raczej zawodu nie widać.

Wiadomo jaki ból d--y pierwszy sezon wywołał u pewnej części narodu i spuszczone ze smyczy pieski siały wielce obiektywne i merytoryczne opinie, tzn hejt z d--y. Tutaj jest podobnie, te negatywne opinie są
  • Odpowiedz