Aktywne Wpisy
tanebau +145
#tesla #cybertruck homologacja? A na co to komu potrzebne, a dlaczego?
źródło: 1000052586
Pobierz
gobi12 +100
Pamiętacie ten stół? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
Nie jest tak obficie zapełniony jak w poprzednich latach, ale jak na tylko jeden mały tunel to jestem bardzo zadowolony.
18 różnych odmian, z których większość uprawiałem po raz pierwszy. Zwłaszcza, że już od sierpnia sporo dojrzałych owoców podbieralem na różne cele. Dzisiaj zerwałem wszystko co było na ten moment dojrzałe. W tunelu zostało jeszcze 3x to co na stole, ale nadal zielone. Przymrozków na
źródło: temp_file6670518616501059288
Pobierz

#tinder
źródło: policjantkaskakalaisiedoskakala
Pobierz@kuba-rozpruwa: za bardzo to uprościłeś do najmniej inteligentnej grupy. Chodzi o konkretne cechy, kobiety lubią męską dominację, brak szacunku (wiele kobiet lubi traktowanie jak materac, potwierdzi to każdy facet z doświadczeniem w łóżku), dominację. Bardzo rzadko widzę, by kobiety zdradzały z non-bad boy. A policjantki mają większe ciśnienie, podobnie jak nauczycielki. Mają jeszcze