Wpis z mikrobloga

✨️ Jak pokonać lęk przed randkowaniem na Tinderze?
Na grupie klasowej pewna osoba napisała, że siedzi z chłopakiem i śmieje się ze stulejarzy z Tindera. Od tamtej pory mam ogromny lęk przed pisaniem do nieznanych osób (w szczególności kobiet) na Tinderze i innych apkach. Inna sytuacja to odważyłem się napisać do dziewczyny w szkole i następnego dnia większość osób patrzyła na mnie z taką wiedzą o tym.

Jak to przewalczyć? Bardzo mnie to blokuje w randkowaniu. Mam w głowie myśli o pokazywaniu rozmów znajomym i tak dalej, a mam małe doświadczenie w prowadzeniu rozmów.

#pytanie #randki #tinder

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: no to logiczne że się patrzyli bo o-------ś coś co większość nie dałaby rady. Nie jest to "typowe" zachowanie (o ile można to tak nazwać). Ale góra tydzień i zapomną. I tak wielkie gratulacje, że udało ci się przełamać, oby tak dalej. Mogę się jeszcze założyć, że zarówno twoi koledzy jak i psiapsiółki twojej wybranej pewnie cię teraz obgadują, ale co z tego? Jak mają do ciebie jakiś problem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zanim zaczniesz szukać związku, musisz ogarnąć siebie. Nabrać pewności siebie, mieć szacunek dla własnej osoby i poczucie wartości, wyzbyć się leków. Bo jeśli sam z sobą nie czujesz się dobrze to ciężko będzie Ci znaleźć osobę która cię naprawdę polubi.
  • Odpowiedz
zanim zaczniesz szukać związku, musisz ogarnąć siebie. Nabrać pewności siebie, mieć szacunek dla własnej osoby i poczucie wartości, wyzbyć się leków. Bo jeśli sam z sobą nie czujesz się dobrze to ciężko będzie Ci znaleźć osobę która cię naprawdę polubi.

@I-like-flying-high: on the other hand, nawet relacje fwb i randki doskonale pokazują błędy i motywują do jeszcze szybszej nauki.
  • Odpowiedz