Aktywne Wpisy

obszarnik +111
Bardzo spodobało mi się wczorajsze zesrańsko części ludzi spod tagu #polskieonuce o to, że podróżnik z kanału Jak To Daleko odwiedza Białoruś. Gościu od lat odwiedza niebezpieczne kraje, gdzie prawie każdy z was bałby się postawić stopę. I nie jest to nic dziwnego, ale on tam jedzie i pokazuje te kraje takimi jakimi są, pokazuje miasta takie, jak faktycznie wyglądają i rozmawia z lokalnymi ludźmi.
Koleś był choćby w Iraku,
Koleś był choćby w Iraku,
źródło: Obrazek
Pobierz
CzasemBiegam +303
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Po przedłużeniu: przedłużyli bo urlopy ale jak wrócą to zamkną sprawę
I teraz mamy kolejne przedłużenie i jaka reakcja?
-przedłużyli ale jak się skończy to zamkną sprawę. Przedłużyli żeby mieć podkładkę że coś robili
Nie mogę z wami skuciatki
Nie jestem latexem, ale tak wlaśnie myślę. To jedynie teatr.
A po co im niby taki "teatr"?
Słucham lajta Olo. Dondżejt gdzie ktoś napisał że to przedłużenie to teatr.
xDDDDDDDDDDDDD
A po co ty w pracy udajesz, że coś robisz kiedy szef przechodzi obok? Bo prowadzenie sprawy Nowaka to nie misja zycia sledzczych, a jedynie kolejny dzien w pracy.
źródło: Screenshot_20250915_103529_Samsung Internet
PobierzProkuratury w Polsce są zawalone sprawami, a oni będą przedłużali na kolejne miesiące zamiast umorzyć, żeby więcej mieć na głowie.
Sprawy w sądzie to nie udawanie, że się kręci g---o filmy w chorej głowie naprytowanego menela z Makowa. XD
@Wszebor plus to nie jest average sprawa o 207, gdzie do przesłuchania jest Mariuszek, jego konkubina Karyna, siostra Karyny i sąsiad Mariusza, tam jest masa osób do przesłuchania, i to zabiera czasu, niektórzy to może za jednym razem nie złożą zeznań
Pracujesz w prokuraturze? Jeżeli nie, to skąd ta wiedza?
Napisałeś, że "to nie jest average sprawa". Otóż jest to typowo average sprawa. To że dla ciebie jest istotna, nie znaczy wcale, ze jest istotna dla śledczych. Dla nich jedynie papierologia.
Masz świeżutkie konto na Wykopie, podobno twoje pierwsze, a nieźle rozeznajesz się w sprawie, więc to raczej tobie wypada napisać skąd ta wiedza. XD
Oni myślą że jeśli oni są tępi to reszta społeczeństwa sie nabierze na ich takie same nietypowe zagrywki uskuteczniane ciągle w kółko. Jedyne co to daje to złudzenie rudego że nic sie nie dzieje(a z rzeczy które jego dotyczą dzieje się bardzo duzo XD).
Wiesz, że tu można odbić piłeczkę i zadać dokładnie te same pytanie Tobie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)