@Sinti: obrzydliwa kreatura. nawet jesli kasia jest gorsza to ten simp na nia polecial. to jest jakies ulta-beta zachowanie, ze byl z dziewczyna, ktora wstydzila sie przyznac, ze sa razem w zwiazku
@Sinti: Dla mnie to on stracił całą wiarygodność po filmie z Anielą i choćby teraz nie wiem co nagrał to tylko pogrąża się bardziej. Wyszło na to, że Kasia faktycznie starała się jakoś zarządzać tą firmą w czasie Gonciarzowej pogodni za kryształem, a w oczach Krzysia on jest oczywiście bez winy. Milion godzin lania wody i naciąganych niby dowód. Już nawet zasugerował, że to przez nią wpadł w u----i. Trochę
ja mu sie nie dziwie. przed 1000 filmami o kasi i darii nikt nawet najwieksi bezrobotni go nie ogladali wiec musi krecic kontencik. podziwiam ze ogladamy to po 2 latach i walkowane jest caly czas to samo xd
@krakenoslaw: Jeszcze niedawno broniłem Krzysia i nazywałem Kasię socjopatką, więc twoja teoria jest z d--y. Wystarczy przejrzeć moje wpisy. Tylko krowa nie zmienia zdania
Wyszło na to, że Kasia faktycznie starała się jakoś zarządzać tą firmą w czasie Gonciarzowej pogodni za kryształem, a w oczach Krzysia on jest oczywiście bez winy
@drastic226: Czekaj czekaj, jakim cudem doszedłeś do takiego wniosku biorąc pod uwagę, że fakt, że gdy Kaśka całemu światu ogłasza, że od miesięcy Gonciarz nie robi nic dla firmy, w on robił 3 duże deale xD?
@Fala_Magnezu: ale co ma jedno do drugiego? Napisałeś głupote i tyle. Jakbyś napisał, że Chiny do Państwo demokratyczne, to też bym starał się wyprowadzić Cie z błędu. I nie, nie jestem fanem Gonciarza, po prostu trzymajmy sie faktów.
@Panamax: ???? Ty trollujesz teraz czy co? Do jakiegoś randoma piszesz kaśka, widzę to już enty raz z różnych kont wyzywanie od Kasiek, jak ktoś skrytykuje Gonskiego. Dlatego pytam - o co tu chodzi, to taka sama taktyka jak z ruskimi onucami? Czy po prostu od oglądania perseuszy ludziom styki przepala
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
@drastic226: Czekaj czekaj, jakim cudem doszedłeś do takiego wniosku biorąc pod uwagę, że fakt, że gdy Kaśka całemu światu ogłasza, że od miesięcy Gonciarz nie robi nic dla firmy, w on robił 3 duże deale xD?
Halo, kaśka?
W uniwersum gonciarzowym, każdy komentujący nie liżący prącia goncia to Męciński albo bot? Dobrze to rozumiem?
@filixcastellano: o kim mowa?