Wpis z mikrobloga

@L0giczna: podpowiem bo chyba nie czaisz a szambo już wylewa i lewaki z tagu właśnie dostają sraki ,,wielki bu,,. Potem to nie lewaki będą płacić za niesłuszny areszt bo Tusk się musi dalej w prywatne wojenki bawić. To nie jest z resztą jego pierwsza taka zagrywka i za poprzednich rządów lubował się w trzymaniu w areszcie latami ludzi na których nie było żadnych dowodów
  • Odpowiedz
@L0giczna: ale on przez nikim nie uciekał, tylko wyjechał bo taki miał kaprys/ stać go na to. Byk w Chorwacji, był na Majorce ostatnie czasy i jakoś nikt go nie zatrzymywał. Sądzisz w ogóle że jeżeli wiedział że odjebia mu taki manewr tuskowcy to wjechał by do unii, skoro sobie mógł spokojnie dupę grzać w Dubaju i Tajlandii bez konsekwencji?
  • Odpowiedz
  • 0
@NiekazdemusieudajewAmeryce: Czyli najpierw mówił że on chce walczyć i jak nie dadzą mu uczciwie zarabiać na walkach (po tym jak go zblokowali na narodowy) to on wróci do nielegalnych interesów a potem zamiast walczyć sobie wyjechał bo miał taki kaprys? I ominął turniej wagi ciężkiej z kaprysu? xD Jeśli służby wydały nakaz aresztowania w ten sam dzień to moja teoria jest taka że zrobili taki manewr właśnie żeby im nie
  • Odpowiedz
@L0giczna: owszem nie wykluczam opcji ,,wina tuska,, ponieważ mam już swoje lata, odbiegam znacznie od średniej tagu i pamiętam co ten człowiek potrafi robić i robi z resztą dalej. Tusk to taki kolorowy wesoły stworek nie wiem czy znasz bajkę gremliny? Tusk to taki gremlin polityczny, w mediach taki śmieszny Pan europejski i w ogóle. A za kulisami to mściwy.... Szukający haków na wszystkich.
  • Odpowiedz
@NiekazdemusieudajewAmeryce: Nie no oczywiscie, siedział za niewinność, no ale jak mieli mu nie dac walki to mowił ze wroci nielegalnie zarabiac, to jak, siedzial za niewinnosc czy jednak zarabial nielegalnie ? tak, teraz tez biedny od tak sobie wyjechal, tak negle bez rodziny wsiad i wyjechał xd chłopie ochłon.
  • Odpowiedz
@Yasir: przecież on odsiedział wyrok za wcześniejszą działalność to jest fakt znany i nikt temu nie przeczy. Ale obecnie jak dostał możliwość zarabiania w frikach po co miał się bawić w kradzieże złomów do tego kiedy miał to robić jak byl w Dubaju? Wróć tutaj i przeproś jak wypuszcza go z aresztu z braku dowodów :) na Buddę tez szczekaliscie i co g---o a jeszcze zapłacicie z swoich podatków za
  • Odpowiedz
@Yasir: z narodowego sami go skreślili o której szansie mówisz? Przecież Bu nie był nawet zapowiadany na żadnej gali, więc nie wiem o czym mówisz. Może o czymś nie wiem, natomiast wiem że to co obecnie ma miejsce to rozgrywki polityczne Donalda i jestem tego w 100% pewna. Sama postać wielkiego bu mi wisi, chłop zaczął się pokazywać politycznie to wypije p--o którego nwarzyl ale nie lubię jak wiesza się
  • Odpowiedz
@NiekazdemusieudajewAmeryce: nie byl bo s--------l i nie chcial walczyc. jak zaczynal pokazywac sie politycznie xd a kim on k---a jest ze mial taka wladze ? rozumie aktorki, piosenkarze itp wszyscy slawni tez sa sciganie tak ? bo jesli nie to twoja narracja sie psuje
  • Odpowiedz
@Yasir: pokazywać politycznie czyli zdjęcia z Nawrocki relacje z mejza czym dał tylko paliwo dla tuskowych mediów sam sobie po części jest winny bo wiedział jaka waga jego powiązań z pisem jest. Dał jako były przestępca czyste paliwo dla Tuska, opinia publiczna nie będzie płakała po przestępcy i nikt się za nim nie wstawi to jest pewne jak to że wyjdzie po kilku miesiącach aresztu nawet bez zarzutów. Z resztą
  • Odpowiedz
@L0giczna ale się nieźle dochrzaniles ad personam XD już ci wyżej ktoś odpowiedział o co chodziło i jedyne co to podlapane zostało nie na tym tagu.
  • Odpowiedz
@L0giczna: ja też bo zawsze jak coś było w tym temacie to tu wchodzili ludzie z tagow polityka etc. Poza tym minalem sie lekko z datą ale to w sumie niezalezne ode mnie bylo bo inaczej mu sie przylecialo na terytorium unii XDD a jakbym napisal konkretnie o co chodzi to by mogla zostac mi wykrecona afera teoretycznie ze go wystawilem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz