Aktywne Wpisy

MonazoPL +120
Bonżur przyjaciele!
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜
źródło: santander 1060
Pobierz
mattttx +243
źródło: 1000002501
Pobierz

#wojna #rosja #ukraina
źródło: temp_file4227466682987972520
Pobierz@maszszluga: chociaż tyle! jak by kręcili korbę że to Ukraina ... to była by tragedia
Muszę teraz oglądać Russia1 - jedyne źródło wolne od ukraińskiej propagandy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Jedyne dobre jest to
@JemKredki1983: pomyśleć, że jedna decyzja ssakiewicza dzieli nas od tego, żeby połowa Polaków popierała rosję. Wystarczy, że rachoń czy inny klarenbach zacznie p-------ć o tym, że putin wyzwoli nas spod unijnej okupacji i mamy to xD
@JemKredki1983: niczego by nie musiał robić. Ich wyborcy już są w takim miejscu, że łykną wszystko. Skąd wiem? Mój ojciec jest ich wielkim fanem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jestem raczej pewien że Tusk Sikorski i Nawrocki bez problemu by się na to zgodzili, ale co do Kaczyńskiego to mam wątpliwości. Ale to by najlepiej pokazało że mamy na
@Dominek: Przecież zaraz usłyszą co republikia uważa za rosyjską dezinformację ( ͡° ͜ʖ ͡°)