Wpis z mikrobloga

• 14
@Dominek kurde a tak dobrze się ta telewizja zapowiadała - jak i prezydent

Muszę teraz oglądać Russia1 - jedyne źródło wolne od ukraińskiej propagandy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@maszszluga: @JemKredki1983 @Dominek Wy serio wierzycie że tam się nagle narracja zmieni? Przecież tam wszystko będzie dalej przede wszystkim sugerować że Tusk i rząd sobie nie radzą, to będzie 80% tematy, w resztę wplecione będzie trochę oficjalnych komunikatów od prezydenta. Co jak co, widzowie republiki są nastawieni antyrosyjsko od zawsze, tylko przy okazji są też antyUE, antyrządowo i wcale im sie to nie kłóci.

Jedyne dobre jest to
  • Odpowiedz
@Dominek: Republika = PiS, a PiS tylko cynicznie wykorzystuje antyukraińskie i prorosyjskie nastroje podczas wyborów, w rzeczywistości nienawidzą ruskich prawie tak samo jak Niemców. Przynajmniej Kaczyński, jak się wyloguje to może być przetasowanie.
  • Odpowiedz
@Dominek: to jest niesamowite że nawet Republika ma tyle moralności i godności żeby nie siać fermentu a połowa jej widzie w foliowych czapeczkach z flagą ZSSR ma przegrzany mózg XD
  • Odpowiedz
dobrze że nie wrzucają inne narracji

@JemKredki1983: pomyśleć, że jedna decyzja ssakiewicza dzieli nas od tego, żeby połowa Polaków popierała rosję. Wystarczy, że rachoń czy inny klarenbach zacznie p-------ć o tym, że putin wyzwoli nas spod unijnej okupacji i mamy to xD
  • Odpowiedz
pis tyle lat buduje narracje "rosja zła" że musiał by niezłego fikołka jebnąć teraz

@JemKredki1983: niczego by nie musiał robić. Ich wyborcy już są w takim miejscu, że łykną wszystko. Skąd wiem? Mój ojciec jest ich wielkim fanem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@JemKredki1983: ja bym chciał żeby w obecnym czasie odbyło się utajnione spotkanie czterech osób: Tusk z Sikorskim i Kaczyński z Nawrockim i żeby potem wszyscy czterej wyszli przed kamery i zapowiedzieli zawieszenie wojenki Polsko-Polskiej, przynajmniej do czasu uspokojenia się sytuacji.
Jestem raczej pewien że Tusk Sikorski i Nawrocki bez problemu by się na to zgodzili, ale co do Kaczyńskiego to mam wątpliwości. Ale to by najlepiej pokazało że mamy na
  • Odpowiedz
Widzom republiki tv w całym kraju przepalają się właśnie styki w mózgu widząc takie paski ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Dominek: Przecież zaraz usłyszą co republikia uważa za rosyjską dezinformację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz