Aktywne Wpisy

wqeqwfsafasdfasd +143
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Polina2137 +7
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

Dron @Lowcatroli naruszył przestrzeń powietrzną tagu i zaatakował Sheriffa Czikiego. Cziki przechwycił i zneutralizował agresywny OBIEKT! Klasyczna akcja Czikiego, 10 min. grzebania w profilowym koszyczku agresora.
źródło: InCollage_20250910_181857366
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Rudy takich przegrywów bez pracy opłaca, bo go boli to, że o nim na wykopie piszą prawdę i nie może tego kontrolować.
A jako psychopata chce kontrolować - tak jak kontrolował Kononowicza.
źródło: hqfg9T
PobierzA co będzie jak rudy wreszcie pójdzie do paki?
Z czego będzie płacił przegrywkowi za spam?
To dopiero będzie ból tyłka psychopaty i jego przegrywków.
Ale będzie kwik. Nie mogę się doczekać :)