Wpis z mikrobloga

@Dorydy: czemu bipolarka? podobno najlepsza w mieście(tak na graso piszą, ja mam swojego ulubionego milfa i tam chodzę ale nie podam kto bo mi pozajmujecie terminy)
  • Odpowiedz
@frytaa: strasznie sie obrazila jak zadalem zwykle pytanie czy podala komus moj numer. Wszystko musi byc tak jak ona mowi. Moze i byla najlepsza kilka lat temu ale teraz temat zamkniety i karane sa posty negatywne o niej, zgadnij czemu
  • Odpowiedz
  • 0
@Dorydy vzemu miała by podawać Twój numer? Jak dzwoni do ciebie spam to na 100% jakiś spory wyciek bo tez miałem takie telefony a u niej nie byłem
  • Odpowiedz
@frytaa: moze i nie podawala, tak spytalem. To byl nowy numer z zabki typowy na divy
bardziej mnie po tym poruszylo, ze zaplacilem za 2 raz a zabraklo czas na drugi i nawet nie pomyslala, zeby zwrocic pieniadze. Tak przeciagala czas troche miejscami
  • Odpowiedz
  • 1
@Dorydy dlatego na divy sie chodzi na raz a porządnie - GG, anal koniec na twarzy, czyli cis co z normalnymi dziewczynami nie zrobisz, ja jak chodzę na masaż to mam rytuał świeczki zapachowe olejki zapachowe itp a nie na mizianie 5 min placow I walenie konia
  • Odpowiedz