Aktywne Wpisy

annlupin +14
śpicie jusz
źródło: annlupin45678
Pobierz
Umeraczyk +20
Ale p------a akcja przed chwilą, obsrałem zbroje nieźle xD
Idę se chodnikiem ulicą z pracy i trzech chłopa idzie przedemną, jeden zerknął przez ramię, gwizdnął i stanęli pod ścianą kamienicy, żadnej bramy tam nie było.
Wyciągają fajki bez patrzenia na nie i bacznie mi się przyglądają jak ich mijam no aż mrużąc oczy. Ja na nich tak lekko zerkam, szybka analiza sytuacji.
Dwa szczypiory, dresiki drobne może 70kg w ubraniu i 180cm w
Idę se chodnikiem ulicą z pracy i trzech chłopa idzie przedemną, jeden zerknął przez ramię, gwizdnął i stanęli pod ścianą kamienicy, żadnej bramy tam nie było.
Wyciągają fajki bez patrzenia na nie i bacznie mi się przyglądają jak ich mijam no aż mrużąc oczy. Ja na nich tak lekko zerkam, szybka analiza sytuacji.
Dwa szczypiory, dresiki drobne może 70kg w ubraniu i 180cm w
źródło: temp_file3489336488027306695
Pobierz

Jak tam ma się gwarantowana cena i dostawy awokado, że złotych upraw w północnej Kampuczy?
Jak tam youtuberzy o pseudonimie: Małpa i Łysy, reklamują dalej czy też chwalą się w każdym gniocie ile to zarobili i jak są potentatami.
Małpa to pewnie już kupił 2 domy z tej ziemi na słupa, tylko pewnie kciuk wyjechał do HK.
Dziwne tylko, że inwestorzy nie wiedza i nie pilnują zbiorów a wstawiają tylko te samo foto z 2023 na FB.
Pewnie zdalnie to "ogarniają" z Madagaskaru ;)
https://wykop.pl/link/7788105/kambodzanskie-awokado-fugazi-od-polskich-youtuberow
#raportzpanstwasrodka
Kambodżańskie awokado fugazi od polskich Youtuberów