Aktywne Wpisy

ProstyHuop +14
#321685 ogułem to smutno mi huopy niby żyje a straciłem życie za życia nie widzę dalszej perspektywy na lepsze jutro a do tego ten czas zapierdox strasznie pewno mrugne i będę miał 50+ lat o ile wcześniej nie umrę przez alkoholizm/zawał/udar/raka a nic nie przeżyłem, nic nie doświadczyłem, zawsze sam i umrę sam bez żadnego celu w życiu, jak jakiś npc ołwa

To_The_Moon +21
Ludziom którzy gadają by wpłacać bez zadawania pytań powiem jedno - macie krew na rękach setek innych dzieci którym realnie można było pomóc i uratować ich życie, ale nie uratujemy, bo kasa pójdzie na nowy jacht i posiadłości dla konowała z USA który obiecał wyzdrowienie niczym Tusk obniżenie podatków.
Fajnie, że ludzie się łączą i chcą pomóc, ale fajnie jakby też przy tym używali mózgu a nie robili tego bezmyślnie i bez
Fajnie, że ludzie się łączą i chcą pomóc, ale fajnie jakby też przy tym używali mózgu a nie robili tego bezmyślnie i bez

-Added missing hit sound effect when hitting Suski
-Made Thunderstorms less severe on average
-Teimo now closes Cash register machine if player pees inside the store
-Fixed bug with Indicators flashing even when Fenders and Rear Lights were removed
-Fixed issue with Grandma walking back to Church after taking her back to home
-If Graveyard is full, subsequential Grave stones are spawned to forest nearby
-Some store prices keep increasing until Player delivers enough Store product adverts
-Windshield Tax Sticker is now required for passenger cars
-Garbage Barrel and Lantern does not burn under water anymore
-Fixed issue with Subwoofers sometimes being active even when removed
-Alternator and Starter installations can now cause electric shock if Battery is not disconnected
-Dance Hall Fighter pulls out a Knife if he loses his cap
-Fixed a bug during save load with Block resetting back to Hoist if it was broken off earlier
-Funeral candles are now spawned at the Players fatal crash site
-Fixed bug with AI Beer truck spawning and sometimes getting stuck
-Highway AI cars should be now able to avoid stationary Player vehicles