Aktywne Wpisy

majnazwyczajna +76
Czy są tutaj ludzie, którzy tak jak ja po latach przejrzeli na oczy?
Moja historia:
- starsza siostra, miała zostać artystką (liceum plastyczne) w ciąży w wieku 19 lat i ślub z kasy starych
- starzy wynajmują mieszkanie w wojewódzkim dla niej, bombelka i tatusia, który się zmył szybko, przez X lat, potem kupno mieszkania dla siostry w centrum (2010 rok- ok. 600k.)
Moja historia:
- starsza siostra, miała zostać artystką (liceum plastyczne) w ciąży w wieku 19 lat i ślub z kasy starych
- starzy wynajmują mieszkanie w wojewódzkim dla niej, bombelka i tatusia, który się zmył szybko, przez X lat, potem kupno mieszkania dla siostry w centrum (2010 rok- ok. 600k.)
źródło: temp_file5118311145227581517
Pobierzdalej?
- płacić bo to chrześnica 6.2% (95)
- ani grosza 89.5% (1373)
- coś innego? (koment) 4.3% (66)

Pylica +175
Mircy, chciałem się pochwalić rezultatem sesji zdjęciowej jaką zorganizowaliśmy sobie w tym roku jako stowarzyszenie Hellas et Roma, wraz z węgierskimi przyjaciółmi z COH•IIX LEG•X•GPF. Za pomocą nałożonych na siebie kilkunastu zdjęć chcieliśmy stworzyć panoramę hipotetycznej bitwy między rzymskim legionem a wojownikami kultury przeworskiej z początków I w ne. Uważam że wyszła zajebista kompozycja w stylu Total Wara i jaram się naszym autystycznym hobby jeszcze bardziej.
źródło: CP_HeR_Roma01
Pobierz

![UK planuje wdrożyć system inwigilacji odczytujący mimikę i emocje. [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c0834752/869bb31ab757ce6c345b8582883a099f1461c3ad3d88db0641f967a7f3f4dd7f,q80.jpg)

Hahahah, jak się przegrywek zesrał XDDDD
Taki wasz obraz #przegrywy
Prawda boli, co? I dobrze, ma boleć ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file230482604673873585
Pobierz@Platek_rozy123: Czyli urojenia, klasyk. Tylko trolle, normiki i oskarki walą takimi tekstami wrzucając to czego zwykłe chłopy nigdy nie napisały. Właśnie żaden zwykły chłop nie lata i nie chce nawet laski 10/10 bo wie że to by się źle skończyło jak już. Identyczny scenariusz jak jedna różowa próbowała mi wmówić że ona wie lepiej co ja
@Platek_rozy123: Co Ty mówisz, podobno konserwatywne wietnamki już pukają do ich piwnic szukając męża i lepszego życia w Polsce u boku bezrobotnego. (tak jak wcześniej ukrainki) xD
Komentarz usunięty przez autora
@Platek_rozy123: Ta osoba dobrze mówi, a jedynym przegrywkiem który się zesrał tutaj jesteś ty, żaden normalny człowiek nie wypisywał by takich obrzydliwych bzdur jak ty tutaj. Prawda to ciebie piwniczaku boli, skoro tak się zesrałeś że aż musiałeś wkleić tutaj ten screen i
Komentarz usunięty przez moderatora
@Platek_rozy123: a dokładniej to te tagi tylko do ciebie idealnie pasują, z reszty korzystają normalne osoby, którzy są od ciebie wyżej w hierarchii, również ci z tagu #przegryw