Wpis z mikrobloga

• 0
@antisocial_psycho Lepiej. Wielokrotnie pisałem, że nie będą mieli laski modelki 10/10, jak nic sobą nie reprezentują. I że nie mieliby takiej nawet, gdyby kobiety nie miały znowu praw, bo wtedy tym bardziej żadna nie chciałaby przegrywa, gołodupca z piwnicy starych ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@antisocial_psycho Gościu, to przed chwilą napisałem, że trzeba coś sobą reprezentować. W "coś" możesz sobie wkleić kutasa, wzrost, wygląd, charakter, kasę, jeden uj co, bo to wszystko składa się na to, że trzeba w dalszym ciągu coś mieć
  • Odpowiedz
Wielokrotnie pisałem, że nie będą mieli laski modelki 10/10, jak nic sobą nie reprezentują.

@Platek_rozy123: Czyli urojenia, klasyk. Tylko trolle, normiki i oskarki walą takimi tekstami wrzucając to czego zwykłe chłopy nigdy nie napisały. Właśnie żaden zwykły chłop nie lata i nie chce nawet laski 10/10 bo wie że to by się źle skończyło jak już. Identyczny scenariusz jak jedna różowa próbowała mi wmówić że ona wie lepiej co ja
  • Odpowiedz
I że nie mieliby takiej nawet, gdyby kobiety nie miały znowu praw, bo wtedy tym bardziej żadna nie chciałaby przegrywa, gołodupca z piwnicy starych ( ͡º ͜ʖ͡º)( ͡º ͜ʖ͡º)

@Platek_rozy123: Co Ty mówisz, podobno konserwatywne wietnamki już pukają do ich piwnic szukając męża i lepszego życia w Polsce u boku bezrobotnego. (tak jak wcześniej ukrainki) xD
  • Odpowiedz
@Platek_rozy123: tak ci dupsko pękło o te kilka słów prawdy że huk było słuchać w całej polsce XDDDDDDDD Doskonale wiesz że ta wiadomość to prawda, a ty jesteś bezwartościowym przegrywem który próbuje się dowartościować poprzez wypisywanie takich bzdur na tym portalu.
  • Odpowiedz
Hahahah, jak się przegrywek zesrał XDDDD

Taki wasz obraz #przegrywy

Prawda boli, co? I dobrze, ma boleć ( ͡º ͜ʖ͡º)

@Platek_rozy123: Ta osoba dobrze mówi, a jedynym przegrywkiem który się zesrał tutaj jesteś ty, żaden normalny człowiek nie wypisywał by takich obrzydliwych bzdur jak ty tutaj. Prawda to ciebie piwniczaku boli, skoro tak się zesrałeś że aż musiałeś wkleić tutaj ten screen i
  • Odpowiedz