Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +160
Wykop jak zwykle zasrany bo zginął jakiś kolo z wyższych sfer. Polityk, którym się podniecacie jakby to był drugi Wałęsa. Tymczasem chłop jakby mógł to by sprzedał Polskę ruskim dla świętego spokoju i taniej ropy.
Milion razy bardziej mi szkoda tej dziewczyny z pociągu. Przykro się patrzy na jej morderstwo. Zaraz po zadźganiu widać, że biedna nie może pojąć -co się stało? -dlatego? -za co? Jeszcze gorzej się patrzy jak za chwilę
Milion razy bardziej mi szkoda tej dziewczyny z pociągu. Przykro się patrzy na jej morderstwo. Zaraz po zadźganiu widać, że biedna nie może pojąć -co się stało? -dlatego? -za co? Jeszcze gorzej się patrzy jak za chwilę
źródło: videoframe_8403
Pobierz
Pytałem się 4 dziewczyn co sądzą o powrocie do byłej z wielkim bukietem róż i proszeniem o wybaczenie i każda z nich powiedziała ze to dobry sposób.
Z kolei eksperci randkowi czy pua'si nazywają to ogromnym błędem xD
nie wiem kogo sie słuchać.
#rozstanie #zwiazki #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Z kolei eksperci randkowi czy pua'si nazywają to ogromnym błędem xD
nie wiem kogo sie słuchać.
#rozstanie #zwiazki #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow

Całkowicie przeciwnie wygląda to z dziewczynami. One coś chcą to idą, nie patrzą na resztę. Społecznie pójdą za grupą ale są bardzo zapatrzone w siebie i tylko własne potrzeby. Masz rozwaloną nogę, nie chcesz iść w upierdliwe zejście? One lecą, a jak chcesz zostań. Chodzisz na festiwalu w tłumie? Latają jak poparzone, a później wszyscy pogubieni. Zwróć uwagę? Jesteś najgorszym wrogiem, a reszcie nie chce się rozwścieczonej babie powiedzieć, że nie ma racji (tak straciłem jedna znajomą). Jak na to patrzę z szerszej perspektywy to nie potrafię zrozumieć.
Serio ogarnięte, a tym bardziej społeczne dziewczyny to wyjątki. W większości to jakiś ekstrawertyczny indywidualizm.
#rozowepaski #dziewczyny #logikarozowychpaskow
Baby w większości czują absolutną bezkarność i są do tego zewsząd zachęcane. Po prostu nie wyobrażają sobie, że ktoś lub coś może im yebnąć, bo konsekwencje zawsze w ich życiu przejmowali inni, więc czemu tym razem nie miałby znaleźć się jakiś simp, co uratuje za uśmiech.