Wpis z mikrobloga

Drodzy bracia i siostry miałem urlop 7 dniowy, ponieważ moderacja dała mi bana za trollowanie(oczywiście nie ma powodu trollowania).
Dodatkowo usunięto mój post, w którym krytykowałem tych, którzy wpłacają pieniądze na zbiórkę dla dzieci zmarłego pilota.
Podtrzymuję swoje zdanie te dzieci poradzą sobie. W grę wchodzi tu predeterminizm genetyczny, mając geny ojca pilota, geny zrobią swoje. Kto jest naturszczykiem, ten rozumie to instynktownie. Ale p0laki musza jeszcze dać predatorom genetycznym pieniądzę, żeby jeszcze mieli łatwiej. System nie wspiera słabych, tylko wzmacnia tych, którzy i tak byli trzy kroki do przodu

Teraz druga kwestia jak ktoś (nie pamiętam nicku) w komentarzach zauważył ludzie nie zdają sobie sprawy jak działa machina predeterminizmu genetycznego jaka ona jest wielka. Masz ojca w wojsku? Lotnika? Super już jesteś trzy długości przed innymi na starcie.
Teraz pomnóż to przez liczbę wojskowych, ich dzieci, wnuków, ich znajomości, ich geny. Dodaj do tego jeszcze chętnych z zewnątrz normików, którzy mają marzenia, ale żadnych koneksji, żadnego wsparcia, żadnych genów w bonusie. I teraz cała ta masa, horda ludzi walczy o 30 miejsc na samolot naddźwiękowy.

To selekcja genetyczno-rodowa. Reszta to tylko teatr dla normików, żeby wierzyli, że mają równe szanse i sky is the limit.

Natura.
#blackpill #radom #f16 #geny #predeterminizmgenetyczny
Alessandro - Drodzy bracia i siostry miałem urlop 7 dniowy, ponieważ moderacja dała m...

źródło: Natura

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

którym krytykowałem tych, którzy wpłacają pieniądze na zbiórkę dla dzieci zmarłego pilota.

Podtrzymuję swoje zdanie te dzieci poradzą sobie. W grę wchodzi tu predeterminizm genetyczny

@_Alessandro_: Tu nawet można pominąć kwestię genów, przecie oni są dziani i będą mieli rentę wojskową gratis. Jest wiele potrzebujących dzieci ale ta dwójka nimi nie jest.

To tak jakby zrobić zbiórkę dla dzieci jak jakiś prezesik firmy zginie w wypadku. Bo ojojoj był ojcem.
  • Odpowiedz