Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
okoboji +15
to co CEO Columbus Energy odawala na live u Stanowskiego to mina Krzyśka wszystko wyjaśńia
#kanalzero #columbusenergy #columbus #gielda
#kanalzero #columbusenergy #columbus #gielda
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-27 o 22.37.48
Pobierz

#hollowknight #silksong
@aka_marchew: przeciez hollow knight mial tego od groma a silksong to mial byc do niego tylko dodatek, chyba nikt sie nie dziwi na poziom trudnosci czy te same mechaniki
to troche jak jakby ktos przygode od soulslikow zaczynal od dlc do elden ringa i narzekal ze przewroty trzeba robic a w ogole to trudno
wiec jak te argumenty dla takiej osoby sa nadal aktualne to granie w Nta czesc serii skonczy sie tak samo
dlatego nie rozumiem ludzi
- nigdy nie lubilem soulsow, zaczalem grac w eldena i denerwuje mnie to to
@Majkel2008: oryginalnie to mial byc kolejny dlc wiec pewnie planowali taki poziom trudnosci jak wymienione "nieobowiazkowe rzeczy albo dodane w innych dlc"
do tego cena <80zl, pewnie w ich glowach to wlasnie takie dlc dla fanow ktorzy podstawke przez te 8 lat meczyli grajac bez monitora i zwierajac druty w ucietym kablu od