Wpis z mikrobloga

ten pogo przyprawia mnie o w---w, tym bardziej ze 1 raz ogrywam tego typu grę xD

@aka_marchew: przeciez hollow knight mial tego od groma a silksong to mial byc do niego tylko dodatek, chyba nikt sie nie dziwi na poziom trudnosci czy te same mechaniki

to troche jak jakby ktos przygode od soulslikow zaczynal od dlc do elden ringa i narzekal ze przewroty trzeba robic a w ogole to trudno
  • Odpowiedz
@aka_marchew: rozumiem ale ktos np z jakiegos powodu olal dark soulsy, sekiro itp itd z jakiegos sensownego dla niego powodu - nerwy, nie czerpanie przyjemnosci z tego typu gier, nie lubi metroidvanii, pogo....

wiec jak te argumenty dla takiej osoby sa nadal aktualne to granie w Nta czesc serii skonczy sie tak samo

dlatego nie rozumiem ludzi
- nigdy nie lubilem soulsow, zaczalem grac w eldena i denerwuje mnie to to
3mortis - @akamarchew: rozumiem ale ktos np z jakiegos powodu olal dark soulsy, sekir...
  • Odpowiedz
@Damian_prosze_cie: w Hollow Knighcie był normalny poziom trudności. Bardzo trudne były tylko bonusowe lokacje: Path of Pain, ostatni level koloseum, Pantheon, bossy z dream world. W Silksong to mam wrażenie, że cała gra była robiona dla try hardów co oryginał przechodzili z zamkniętymi oczami.
  • Odpowiedz
@3mortis ziom, mam na to w---w bo jest to trudne i gram w to pierwszy raz xddd to normalne, nie narzekam na grę. Za dwa dni się nauczę skakać, reszta gierki jest kozak, nie mam większego problemu z graniem w to i mi się podoba. Nie pisałem nic o tym że gra jest c-----a xd poprostu z chwilowego braku skila mnie to w-----a.
  • Odpowiedz
Bardzo trudne były tylko bonusowe lokacje: Path of Pain, ostatni level koloseum, Pantheon, bossy z dream world

@Majkel2008: oryginalnie to mial byc kolejny dlc wiec pewnie planowali taki poziom trudnosci jak wymienione "nieobowiazkowe rzeczy albo dodane w innych dlc"
do tego cena <80zl, pewnie w ich glowach to wlasnie takie dlc dla fanow ktorzy podstawke przez te 8 lat meczyli grajac bez monitora i zwierajac druty w ucietym kablu od
  • Odpowiedz
@3mortis: jak wychodził pierwszy trailer kilka lat temu, to mówili, że chcą żeby silksong nadawał się dla nowych graczy i miał taki sam poziom trudności. Jakbym wiedział, że to dlc dla try hardów to bym nie kupował. Czuję się jednak trochę nabity w butelkę.
  • Odpowiedz