Wpis z mikrobloga

@Iavolenus: czyli jak mnie zostawiła baba w trudnym momencie życia, wziąłem się w garść (basta pięścią w stół.avi), podniósł mi się teść a co za tym idzie w---w na Babilon i znajduje ujście w tych filmikach z chłopcami co przeszli to samo to jestem Ruskim agentem xd Chłopie daj nam żyć
  • Odpowiedz
@Iavolenus: nie idę na Basen. Szukasz agentow to ich znajdziesz wszędzie. Jeśli już to po prostu od czasu do czasu dostaną dużego donejta a nie wytyczne z Moskwy xd Ja jedyne wyjście widzę w odejściu od mediów społecznościowych i aplikacji randkowych i wiesz co... ich właściciele to nie Rosjanie
  • Odpowiedz
@Iavolenus: to ze ktos cos wrzuca na discorda to nie jest dowod bo tutaj co chwile scat lata i jakies geyoski zdjecia co nie znaczy, ze wykop to tego typu miejsce.

Jedyne z czym moge sie zgodzic do Warszwski jest z Konfederacji ale to redpillak wiec kogo obchodza tacy odklejency.

Co do samej wojny to moim zdaniem trzeba pomagac zeby ona zostala tam a nie przeniosla sie do nas bo
  • Odpowiedz
@Iavolenus: agentura agenturą, ale prawda jest taka że większość tzw. agentów to zaledwie polityczni idioci. A co do zachowania ludzi na zachodzie to miłość ichsiejszej prawicy do ruskich bardzo łatwo wytłumaczyć tym że fjutin malował siebie i rosję w kontrpozycji do "gejowego" zachodu, a oni nie wiedząc o tym czym rosja jest naprawdę, wierzą w te bzdury.
  • Odpowiedz
  • 0
@Krazownik: Ciekawym przypadkiem intelektualno-mentalnego sojuszu putina i lewactwa jest pozew dwóch mężczyzn skazanych na dożywotnie więzienie w roSSJi przed ETPCz przeciw roSSji. Piękna sprawa.
  • Odpowiedz
@Iavolenus:
Żadne agenci zwykli sfrustrowani incele - najnormalniejszy Warszawski ale np. lubi szony i szkaluje blackpill xD
Oni po prostu mają prawicowe poglądy i tyle - może bardziej odchyleni do Brauna

A co do wojny to Polska niema nic do gadania bo decyduje Trump z Putinem i może coś tam na zachodzie - zresztą jak to było od zaborów xD
  • Odpowiedz
@Iavolenus: ja bym powiedział że rosja nie ma sojuszników, a albo wasali, albo ludzi o przynajmniej chwilowo zboeżnych interesach. Fjutin, który zaczynał w służbach dobrze o tym wie.
Przypomina mi się że podczas zimnej wojny CIA sponsorowało grupy neonazioli w Niemczech zachodnich i różne grupy neofaszystowskie we Włoszech, bo myśleli że dając im boosta będą robić za kontrę dla grup komunistycznych sponsorowanych ze wschodu. Tylko gdy ZSRR się rozpadł i
  • Odpowiedz
@Retroop: no właśnie dużo ludzi na wykopie widzi, że konfiarze to albo redpillowcy, just make 20k bro albo cuckservative. To nie jest droga do systemowego rozwiązania
  • Odpowiedz
@Iavolenus: to ciekawe co piszesz patrząc na fakt że mam u ciebie notatkę "ukraiński troll" xD
a ja nawet nie śledze głównej ani politycznych tagów, więc mocno wybrzmiewa że randomowo trafiam na taki wpis i najbardziej możliwie pasująca notatka
czy ty całe dnie tylko śledzisz rosyjską propagandę?
  • Odpowiedz
Przypomina mi się też rok 2022 (pełnoskalowa inwazja), kiedy youtubowi krytykanci lewactwa (zagraniczni) niemal wszyscy zaczęli popierać Putina lub inwazję, chociaż wcześniej walili w zgniły zachód, lewactwo, kobiety, itp. Wtedy się zdemaskowali pokazując jak działa agentura na YT.

@Iavolenus: ja pragnę też zwrócić uwagę, co w tamtym okresie postował na twitterze np Bosak xD
akurat dla mnie wybuch wojny to była p------a akcja, bo w przeddzień wybuchu jechałem odwiedzić swoją rodzinkę
  • Odpowiedz