Wpis z mikrobloga

Siema chciałem założyć konto #revolut doszedłem do etapu skanowania dowodu, apka chce zeskanować dowód za pomocą NFC, położyłem telefon na dowodzie i nic sie nie dzieje, da się to jakość obejść? Normalnie płace kartą za pomocą NFC, telefon to S25.
#android #aplikacje #smartfon
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@teraz_z_kontem: @sberatel no właśnie najpierw skanujesz przód i tył dowodu, a potem chce skanować dowód za pomocą NFC. Nie rozumiem czemu nie dali opcji żeby nie skanować za pomocą NFC jeżeli dokument nie ma takiej możliwości.
  • Odpowiedz
@reakwon nie ma tam esim niestety.

Zen to polski fintech, podobny do Revoluta. Ma lepsze kursy wymiany walut, ale w odróżnieniu od Revoluta używa się go do wszystkich płatności, gdyż ma większe zwroty, (zbierasz kamienie z nagrodami). Jak wszystko, ma swoje plusy i minusy, ale ja jestem zadowolony.
  • Odpowiedz
  • 1
@sberatel: @teraz_z_kontem pogadałem z debilami na czacie i jak ktoś ma starszy dowód bez NFC to nie założy konta. Gość w ogóle chciał żebym usunął konto, odinstalował i zainstalował ponownie jakby miał to problem rozwiązać. W koncu mi napisał, jak wyczytał w chatcie gpt że dopiero w 2019 dodawali chipy i żebym zmienił dowód xD.

@Czochrany: wygląda ok, jakieś konto premium jest na 3 miesiące, a chyba
  • Odpowiedz