Siema chciałem założyć konto #revolut doszedłem do etapu skanowania dowodu, apka chce zeskanować dowód za pomocą NFC, położyłem telefon na dowodzie i nic sie nie dzieje, da się to jakość obejść? Normalnie płace kartą za pomocą NFC, telefon to S25. #android #aplikacje #smartfon
@teraz_z_kontem: @sberatel no właśnie najpierw skanujesz przód i tył dowodu, a potem chce skanować dowód za pomocą NFC. Nie rozumiem czemu nie dali opcji żeby nie skanować za pomocą NFC jeżeli dokument nie ma takiej możliwości.
Zen to polski fintech, podobny do Revoluta. Ma lepsze kursy wymiany walut, ale w odróżnieniu od Revoluta używa się go do wszystkich płatności, gdyż ma większe zwroty, (zbierasz kamienie z nagrodami). Jak wszystko, ma swoje plusy i minusy, ale ja jestem zadowolony.
@sberatel: @teraz_z_kontem pogadałem z debilami na czacie i jak ktoś ma starszy dowód bez NFC to nie założy konta. Gość w ogóle chciał żebym usunął konto, odinstalował i zainstalował ponownie jakby miał to problem rozwiązać. W koncu mi napisał, jak wyczytał w chatcie gpt że dopiero w 2019 dodawali chipy i żebym zmienił dowód xD.
@Czochrany: wygląda ok, jakieś konto premium jest na 3 miesiące, a chyba
@reakwon jakaś kosmiczna bzdura z tym NFC. W tym sensie, że oni tego wymagają. Kiedyś można było tam otworzyć konto za pomocą paszportu, może tak spróbuj.
#android #aplikacje #smartfon
Zen to polski fintech, podobny do Revoluta. Ma lepsze kursy wymiany walut, ale w odróżnieniu od Revoluta używa się go do wszystkich płatności, gdyż ma większe zwroty, (zbierasz kamienie z nagrodami). Jak wszystko, ma swoje plusy i minusy, ale ja jestem zadowolony.
@Czochrany: wygląda ok, jakieś konto premium jest na 3 miesiące, a chyba