Wpis z mikrobloga

@twojastarazapindala: dzięki za wrzucenie expose ;-) to nieźle się nam kamilek wysprzęglił- dawno takich bzdur nie słyszałem. Ciekawe co albo kto skłonił go do usunięcia tego fragmentu. Wydaje mi się że odpocznie ze 2 msc i powie że przemyślał i dalej będzie nagrywał bo jest od tego uzależniony.
  • Odpowiedz
@twojastarazapindala: Niby to kanał dla dzieci celowany powiedzmy w wieku początku podstawówki ale co to za lokowanie produktu dla dzieci... namioty, elektronarzędzia, traktor, przyczepa. Do tego mamy chyba premierę takiego fragmentu na YT, że ktoś się przyznaje, że celowo wrzuca reklamy i lokowanie aby wkurzyć swoich widzów. Co za tłumaczenie. Kolejna sprawa - przez te 7 lat - te dawne dzieciaki sprzed 5-7 lat co wtedy wiernie oglądały Kamila, są
  • Odpowiedz
  • 0
@twojastarazapindala z samego opisu tego co on mówił to już się człowiek łapał za głowę ale słyszeć to rzeczywiście z filmiku to już w ogóle hit XDD Ja od zawsze do niego i tego co mówi, robi podchodziłem z dystansem. Każdy ma swoje życie i robi z nim co chce, ale teraz tak pojechał po bandzie, że zastanawiam się jakim cudem on wytrzymał tyle lat w internecie ^_^
  • Odpowiedz