Wpis z mikrobloga

• 1
@jim_carrey: brałem ssri rok temu, mało dały, a wzrok mam po nich zepsuty do teraz , ostrość wzroku dokładnie. Na to wszystko jeszcze się nakłada w c--j samotność i rzutuje na samopoczucie
  • Odpowiedz
  • 1
@jim_carrey: na co brałeś ssri?
Mi się też pogorszył od nich , problemy z ostroscia wzroku oraz widzeniem gdy jest ciemno wieczór, psychiatra powiedział że to nigdy się jej nie zdarzyło u pacjentow i ze to objaw choroby XDDDDD, już równy rok mi się to utrzymuje. Co ciekawe wpisałem w chat gpt czy to możliwe , napisał że tak to może byc od lekow I że jeśli tak psychiatra powiedział
  • Odpowiedz
  • 1
@jim_carrey: aktualnie miałem mega kryzys w te wakacje , z samotności nie miałem siły wychodzić I przesiedziałem w domu cały sierpien, wcześniej regularnie na siłkę tylko.
  • Odpowiedz
@Alvarez17 ja brałem ssri na depresję, chociaż myślę że u mnie też jakaś forma niezdiagnozowanej nerwicy. Czasami sie tak przejmuje i denerwuje pierdołqmi że aż mnie trzęsie.

Wiem, że ciężko ale może postaraj sie wrócić na siłkę? Nawet przebywanie w jednym pomieszczeniu z innymi ludźmi chociaż minimalnie zmniejsza poczucie samotności, a wysiłek pomaga z produkcją serotoniny
  • Odpowiedz
  • 1
@jim_carrey: ehh wiem co czujesz .
chodzę już , a co do przebywania to średnio bo jak się widzi że ktoś jest tu z kimś to aż smutek łapie, tak samo galerie itd
  • Odpowiedz