Wpis z mikrobloga

@ramirezvaca: Przylatujemy do Bogoty a odlatujemy z Kartageny więc robimy ten północny pas Kolumbii. Raczej zwiedzam aktywnie, nie interesuje mnie leżenie na plaży. Fajnie byłoby poznać jakieś lokalne miejsca, super by było pogadać z kimś stamtąd. Ciekawi mnie czy czymś się zawiodłeś co było polecane albo odkryłeś coś nieoczywistego.
  • Odpowiedz
@ramirezvaca: dzięki wielkie! Niestety jestem tylko 2 tygodnie więc ciężko będzie upchnąć to wszystko sensownie. Spoko że mówisz o tym muzeum złota bo rzeczywiście było w planach a tak to zamienimy może na planetarium albo to muzeum policyjne. Na razie plan jest taki ale zastanawiamy się czy wywalić Medellin bo to już dużo transferów lokalnie i nie zostać dłużej w Minca/Santa Maria
YourNightmare - @ramirezvaca: dzięki wielkie! Niestety jestem tylko 2 tygodnie więc c...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
@YourNightmare: Selento jest w cholerę turystyczne, mi się nie podobało (na dworcu autobusowym pan sprzedający bilety zna kilka słów po Polsku), za to Valle de Cocora super. Jak Ci się chce robić trekking to zrób tą pętle, tylko idź w odwrotnym kierunku czyli zejdź tam gdzie finka (ichniejsza farma) z pstrągami (spróbuj od nich pstrąga), przejdź rzekę i skręć w lewo tam zaczyna się szlak, na szlaku jest odbicie w
  • Odpowiedz