Wpis z mikrobloga

jakie byście kupili auto między 50-100k, żeby:
- jak najbardziej niezawodne
- tanie części i serwis, dużo tanich zamienników
- tania eksploatacja, może możliwość zagazowania
- automatyczna skrzynia biegów
- nie musi mieć dużo koni mechanicznych ani p-----------a ogółem
- najlepiej sedan
- żeby człowiek w miarę mógł spać spokojnie, że nie zajebią, jak toyotę corollę, która poza tym chyba byłaby dla mnie idealnym wyborem

w ogóle chętnie przyjmę jakieś protipy jak najlepiej kupować auto / na co zwracać uwagę / czego unikać, żeby nie dać się wydymać. co sądzicie o kupowaniu używanych aut, ale w salonach?

#motoryzacja #samochody
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@powodzenia Corolla hybryda. Jakie prawdopodobieństwo, że akurat Ci zajebią. Nie wiem jak statystyki wyglądają jakby się wzięło pod uwagę procent użytkowanych do kradzionych. Jest top 1 kradziony, ale może też dlatego że tego jeździ najwięcej
  • Odpowiedz
@powodzenia spisane oświadczenie

Zakladalem sam na przód i tył.
Jest jakaś dedykowana do corolli która się zakłada gdzieś pod lusterkiem chyba wymienia się plastik z uchwytu na taki sam tylko z kamerą i jest niewidoczna
  • Odpowiedz
@powodzenia cale auto ciągnąć to luz w miarę, po słupku i przy podsufitce idzie pod uszczelka szybko mi to poszło, najgorzej - czego do tej pory nie zrobiłem bo mi się nie chce - to jak już jesteśmy z tyłu to przepuścić na klapę bagażnika przez otwór na kable, bo tam jest tak ciasno, że łatwo wtyczka nie chce przejść i zostawiłem ze tak wisi, ale mi nie przeszkadza
klokupk - @powodzenia cale auto ciągnąć to luz w miarę, po słupku i przy podsufitce i...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • Odpowiedz