Aktywne Wpisy

wscieklykabanos +129
#krakow 50 zł za kiełbę w bułce + "oj, paragon mi się nie wydrukował".
źródło: G2gaV1kWYAAkCl5
Pobierz
P4ncak3 +3
Pamiętam jak bylem mały i mama mi powtarzała ze nie ma nic gorszego niż facet co zostawia swój żonę dla młodszej. Ze kobiety starzeją sie jak mleko a mężczyźni jak wino i tym drugim palma dobija i biorą sobie młode kochanki zostawiając starą żonę w tyle. I dlatego tez, mama ma oddzielność majątkową z ojcem i nieruchomości są na nią zapisane- "na wszelki wypadek". Zawsze zakładało sie ze kobieta która jest młoda
źródło: Screenshot 2025-10-06 063157
Pobierz

Napisałem więc wpis w którym po prostu napisałem, że to usunięto, w tym wpisie zacytowałem co napisałem, ale nadal nie zawierało to brzydkich słów, jedynie odnosiło się do pewnego narodu który napadł na Ukrainę. Usunięto to.
To tak tylko wrzucam informacyjnie, że na Wykopie usuwane są komentarze odnoszące się do zbrodni wojennych w Ukrainie - mimo że opierają się na faktach z mediów i raportów. Nie zawierają wulgaryzmów ani danych osobowych, a jednak lądują w koszu jako „atak”.
Mam pytanie, czy ktoś jeszcze uważa, że moderacja ogranicza w ten sposób wolność wypowiedzi i prawo do dyskusji?
#wykop #moderacja #wojna #ukraina
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-02 065827
Pobierz