Wpis z mikrobloga

Wyobraźcie sobie że powstaje jakiś profil którego twórca siedzi całe dnie i analizuje każdy napis, słowo czy materiał TVN24. No, nikt by go poważnie nie traktował, wywalone, jakiś frustrat.

No a właśnie kimś takim jest ten profil, tylko zamiast oglądać TVN to ten siedzi i się fascynuje Republiką XD

Ja naprawdę rozumiem wytykanie takich rzeczy telewizji państwowej (która w większości jest w ich wypadku chwalona, poza skrajnymi patologiami w programach wysockiej) ale siedzenie i wskazywanie palcem na prywatną TV którą każdy wie jaka jest to jedno wielkie XD

Ale dobra, jak gość tak lubi tą Republikę oglądać to niech ogląda, sam swojej psychice szkodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#polityka #bekazlewactwa #tvpis #tvpiscodzienny #republika
michalxd21 - Wyobraźcie sobie że powstaje jakiś profil którego twórca siedzi całe dni...

źródło: image

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@michalxd21: ale fikołek. "Prywatna" Republika to popłuczyny po publicznym TVPiS co nawet oznaczyłeś w swoim wpisie. Te popłuczyny wrócą wraz z PiS-em. To raz.

Dwa ten profil równie dobrze może prowadzić kilka lub kilkanaście osób, którzy po prostu mają bekę z propagandy pisowskiej.
  • Odpowiedz
@michalxd21 prawdę mówiąc to nie trzeba jakoś specjalnie śledzić republiki by wyłapać tam jakieś przykłady nonsensów, manipulacji czy przekłamań. Tam gęste tak się leje, ze wystarczy losowy moment by cos wyłapać.
  • Odpowiedz
którego twórca siedzi całe dnie i analizuje każdy napis

@michalxd21: Skąd wiesz że siedzi całe dnie. zarublika nadaje w necie i można sobie wszystko przewijać. Jak ktoś mu zgłosi coś ciekawego to ten przewinie, zrobi skrina i wrzuci do sieci. Sam kiedyś tak sprawdzałem czy orły w tej telewizji faktycznie dały taki podpis.
Gieekaa - >którego twórca siedzi całe dnie i analizuje każdy napis

@michalxd21: Skąd...

źródło: blessed

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Kryspin013: daleko musiałeś szukać, a i tak przestrzeliłeś - dalej uważam że w-------e Kurdej-Szatan z TVP to jedna z najlepszych i jedyna oczywista decyzja Kurskiego, a jej powrót i przedstawianie jako niewinną ofiarę hejtu to jeden z wielu błędów obecnego TVP.
  • Odpowiedz
  • 0
@Gieekaa: no nie wiem czy są fanatycy, nigdy nie pisał że dostał coś od widzów. Dodając do tego że namiętnie prowadzi Excele ze zbiórkami, to raczej myślę że on to śledzi.
  • Odpowiedz
@Kryspin013: daleko musiałeś szukać, a i tak przestrzeliłeś - dalej uważam że w-------e Kurdej-Szatan z TVP to jedna z najlepszych i jedyna oczywista decyzja Kurskiego, a jej powrót i przedstawianie jako niewinną ofiarę hejtu to jeden z wielu błędów obecnego TVP.

@michalxd21: wcale nie musiałem szukać. I ofc na temat kurskiego to się nawet nie zająkniesz XD
Kryspin013 - > @Kryspin013: daleko musiałeś szukać, a i tak przestrzeliłeś - dalej uw...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Kryspin013: no ale co mam ci napisać, że źle zrobił że ją wtedy z TVP w-----ł skoro dobrze wtedy zrobił? Jak dobrze poszukasz to jeszcze znajdziesz moją krytykę Kwiatkowskiego gdzie piszę że Szkolnikowski był o wiele lepszym dyrektorem w TVP Sport ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Kryspin013: dlatego napisałem że "wbrew swoim zapowiedziom". Z resztą te mniej betonowe głowy w PiS pokroju Dudy czy Morawieckiego otwarcie mówili że przyniósł ostatecznie więcej szkód niż pożytku, więc jest szansa że sama partia go w tym zahamuje (co nie znaczy że nie znajdą nikogo godnego na jego miejsce). Przy okazji, mocno mnie zastanawia fakty całokształtu TVP z czasów Kurskiego, a tego co jest obecnie - bo oddzielając TVP Info
  • Odpowiedz
@michalxd21: nie wiem czy mi się chce wchodzić w tą dyskusję bo nie jestem targetem współczesnej telewizji, a jednocześnie i tak mam wrażenie, że podamy sobie ręce i zgodzimy się, że PiS za swoich rządów zmienia się w PO a PO w PiS.
  • Odpowiedz