Aktywne Wpisy

Czerwone_Stringi +81
EJ ale nie wszyscy #psiarze są nie fajni
źródło: 548279514_1240594928084017_1690626362065847767_n
Pobierz
Kupiłem sobie pyszna pitce za 3€ kawałek i ledwo co zdążyłem wyjść z knajpy i nagle mewa , lecąca nie wiadomo skąd , wyrwała mi pitce z ręki ( ͡° ʖ̯ ͡°) . A ja stanąłem w bezruchu bo nie wiedziałem co się dzieje, aż mi się świeczki w oczach zrobiły ( ಠ_ಠ) Jakis chłop zaczął gonić mewę , nie wiem, myślał ze dalej zjem
źródło: image_picker_E3CCD3F8-AAFE-456A-AF0B-46F5689DF68B-48583-000005195BB3944C
Pobierz

No a właśnie kimś takim jest ten profil, tylko zamiast oglądać TVN to ten siedzi i się fascynuje Republiką XD
Ja naprawdę rozumiem wytykanie takich rzeczy telewizji państwowej (która w większości jest w ich wypadku chwalona, poza skrajnymi patologiami w programach wysockiej) ale siedzenie i wskazywanie palcem na prywatną TV którą każdy wie jaka jest to jedno wielkie XD
Ale dobra, jak gość tak lubi tą Republikę oglądać to niech ogląda, sam swojej psychice szkodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polityka #bekazlewactwa #tvpis #tvpiscodzienny #republika
źródło: image
PobierzDwa ten profil równie dobrze może prowadzić kilka lub kilkanaście osób, którzy po prostu mają bekę z propagandy pisowskiej.
Pobierz@michalxd21: Skąd wiesz że siedzi całe dnie. zarublika nadaje w necie i można sobie wszystko przewijać. Jak ktoś mu zgłosi coś ciekawego to ten przewinie, zrobi skrina i wrzuci do sieci. Sam kiedyś tak sprawdzałem czy orły w tej telewizji faktycznie dały taki podpis.
źródło: blessed
Pobierz@michalxd21: wcale nie musiałem szukać. I ofc na temat kurskiego to się nawet nie zająkniesz XD
Pobierz@michalxd21: przecież zapowiedział wspólnie z nawrockim, że wróci xd