Aktywne Wpisy
razdwatrzy55 +1
Jaki sport pomógł Wam najbardziej schudnąć?
Czy kupował ktoś specjalnie smartwatch a żeby mu liczył spalone kcal?
Pytam, bo ciężko określić moja aktywność czasem potrafię zrobić 100 kroków dziennie a czasem zajeżdżać się codziennie
Mi najbardziej kiedyś pomógł schudnąć rower stacjonarny, bo zawsze te godzinę dało się wygospodarować i ciągle piłem podczas przez co nie byłem głodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmę dużo wody to i tak czuję
Czy kupował ktoś specjalnie smartwatch a żeby mu liczył spalone kcal?
Pytam, bo ciężko określić moja aktywność czasem potrafię zrobić 100 kroków dziennie a czasem zajeżdżać się codziennie
Mi najbardziej kiedyś pomógł schudnąć rower stacjonarny, bo zawsze te godzinę dało się wygospodarować i ciągle piłem podczas przez co nie byłem głodny po, a teraz jak biegam to nawet jak wezmę dużo wody to i tak czuję

SzubiDubiDu +78
Ogólnie to jeżdżę sobie na codzień autkiem w postaci 20 letniej Hondy, która była produkowana jako eksperymentalna hybryda. Problem jest taki, że po 20 latach to oryginalne ogniwa ledwo żyją i cała ta hybryda działa tak na 50%. I jak jeżdżę autostradą to moja prędkość maksymalna to jakieś 120km/h. Jak mam szczęście to mogę zrobić chwilowy skok do 140 ale trwa to może 2 minuty.
I wiecie co? Nigdy mi się nie
I wiecie co? Nigdy mi się nie
źródło: honda hshitbox
Pobierz

źródło: 1000059782
PobierzHeh, glowny argument Izraela w zabijaniu Palenstynczykow. Bo to terrorysci z Hamasu, schowali sie w 30 szpitalach, a kazde z 20 tys zabitych dzieci to przyszly terrorysta. Debilismy mentalny.
źródło: temp_file883651414131932655
Pobierz@Herbacin: Ujgurzy jak i sam Islam nie są jednorodni. Podobnie zresztą wykop.
@Zoonekro: a no my krytykujemy, oni od razu zabijają
@H.....n: Zawsze mnie zastanawia skąd sie biorą ludzie, którzy widza tylko skrajności i dla nich jedna osoba nie moze zrobić raz czegoś dobrego a raz złego np
Zero syfu, produkcją na Aliexpress towar, czasem opchną kogoś arabom na organy z czego jest większa kasa niż z mydła, a kto przeżyje to jest tak obrobiony, że nie trzeba go za mocno pilnować. Nic tylko polskom janiszom franczyzę sprzedawać.