@duszenie_zza_plecow często trzeba było poprawiać, do tego jadłem 3 MMC a później jak krajówka wpadła to już na długie lata się w------m xd. Szkoda zębów z tego wszystkiego bo i nie raz się pizgało kryształ. No i stany lękowe wcześniej nie brałem tego pod uwagę ale k---a z tych stanów lękowych zrobiła mi się osobowość unikająca. Ale wyszedłem z tych problemów psychicznych. To wszystko karma Pan Bóg każe nas po prostu
@duszenie_zza_plecow nie polecam nic takiego. Twoja psychika będzie szalować po dnie później będziesz to długo odbudowywał. Spróbuj budować pewność siebie z tego co masz to jest 90% sukcesu jeżeli jesteś osobą pewną siebie to wszędzie sobie dasz radę
@wash-and-go czlowieku ja jestem nieudacznikiem smieciem, to juz wole pol roku sie dobrze zabawic z substancjami, a potem przedawkowac i zdechnac czy cos w tym stylu
@duszenie_zza_plecow tak czy siak życzę ci żebyś znalazł endorfiny w naturalny sposób jest sztuczna inteligencja wpisz sobie Jak uzyskać endorfiny w naturalny sposób
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link