ej jak typiara z którą byłem na trzech randkach (mocne 7,5/10) ale musiałem ją odpulić bo dziwnie się zachowywała i po jednej z jej wizyt zniknęły mi brudne gacie vetements z prania teraz robi mi wszędzie na złość i kręci mi jakieś lewe afery na tiktoku, że niby jestem jakiś pedo i lubie dzieci to to bardziej dlatego, że ma problemy z banią przez bordera i daddy issues czy po prostu nie może się pogodzić z tym, że już nigdy nie weźmie mojego wyżyłowanego 21cm w grabie? trochę zaczynam się bać wyłazić przez nią bez gazu z domu czy nie naśle na mnie jakichś oszołomów czy coś ale z drugiej strony to całkiem urocze i jest mi jej zwyczajnie szkoda bo to dobra dziewczyna tylko troche zagubiona, mieliście kiedyś tak? koledzy zawsze mi mówili, że dziewczynom z miłości padają bezpieczniki w dyni ale żeby to aż tak??
@urfavkillv jest taka zasada, Don’t stick your dick in crazy. No ale jak pryczenie dobre, to rozumiem. Bzikaj i nie daj się wkręcić w jakiś chory szajs
@jim_carrey jak ja jej nawet nie kopciłem bo wcześniej wydawała mi się grzeczna miła i wgl nudna i dopiero jak ją odpuliłem to wyszło szydło z wora, że to taka dupka demolka w topiku alo która zniszczy mi psyche i będzie mi sie jeszcze śmiać w morde czyli to czego szukałem całe życie……………….. porażka jakaś mówie ci stary dupka ostra jak szklanka
źródło: temp_file8600802183098042327
Pobierz