Wpis z mikrobloga

• 0
@future_taylor ripple technicznie rzecz biorąc, to nie jest krypto. To token, którego losc właściciele mogą dorobić wg własnego uznania, do tego sa właścicielami, wiec mogą w zasadzie zrobić wszystko, tak z podąża jak i możliwością handlu. Idea krypto jest to, ze zaufana trzecią stroną jest algorytm, który możesz sprawdzić, w wypadku ripple, musisz ufać firmie, która za tym stoi. Wszystko to nie świadczy o tym jaka xrp będzie miało wartość, bo
  • Odpowiedz
@3agle: ja sie kieruje zasada ze kupuje i nie sprzedaje. Wytrzymałem jak spadło do 30 centów na luzie to wytrzymam i kolejne spadki. Ładuje w to hajs który moge przegrać, zawołaj mnie za 15 lat to zobaczymy ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiem ze XRP to smiec, ale jak juz mam to niech leży.
  • Odpowiedz
@Hmrogrz: to są grosze więc nie ma znaczenia, aczkolwiek to jest po prostu słaba strategia, nie wykorzystujesz cykli i liczysz na cud, szczególnie z xrp, to ma za duzą kapitalizację, żeby dać teraz duże zyski.
  • Odpowiedz
@3agle: nie jednemu juz na cyklu ręce urwało. A kwoty ktore tam wkładam sa i tak śmieszne. Inwestuje w inny sposób, krypto to tylko tak o zeby cos bylo
  • Odpowiedz