Wpis z mikrobloga

✨️ Frustracje życiowe i poszukiwanie spokoju
Ja już nie wstrzymuje, nie wiem co robić z swoim życiem.

W domu ciągle starsza siostra psycholożka ma o wszystko do mnie problemy: co jem, jak jak jem, że na za dużo razy drzwi zamykam, o mój wygląd ma problemy ciągle mnie poprawia, to jak chodzę oddycham jest źle. Gdy już mam dość i wychodzę z pokoju tylko do toalety to awantura, że nie wychodzę. Podczas świąt to już mama z babcią mi mówią, żeby mi dała spokój bo ciągle się tylko mnie czepia o wszystko.

Jak próbuję wychodzić do ludzi to nie umiem z nikim rozmawiać, zawsze powiem coś głupiego, nie wiem jakie tematy poruszać jak mówić. Nie potrafię się odnaleźć w żadnym towarzystwie.

Jak szukam pocieszenia w internecie to eksperci do mnie, że wszystko źle robię i jestem leniwy.

Gdy próbuję poznać kobitkę przez internet to wszystkie nie mają czasu by wyjść.

Uczę się języków, chodzę na szkolenia z office, próbuje montażu wideo czy produkcji muzyki. To jedynie mogę liczyć na pracę na stacji benzynowej bo na żaden staż do biura mnie nie chcą. Na produkcji za ciężko dla mnie i po pracy nie mam na nic siły. Do policji mi powiedziano, że nie nadaję się psychologicznie.Szef też tylko wąty ma do mnie, że nie gadam z klientami.Nie potrzebuję dużo zarabiać tylko spokojnie pracować nie męcząc się fizycznie za bardzo, ani użerać z januszami.

Na siłowni też mi nie wychodzi, zawsze źle ćwiczę, za lekko, za krótko. Plan nie ma znaczenia.

Gram na keyboardzie, jednak nie wychodzi mi i się denerwuję przez to.

Jest mi przykro, czuję frustrację bo nic w życiu mi nie wychodzi ja chcę tylko spokoju i zdrowia.

#zalesie #gorzkiezale #niebieskiepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach