Wpis z mikrobloga

#przegryw Ostatnio na rozmowie o prace mnie zapytali gdzie widzę siebie za 5 lat
To był j----y sklep sportowy a ja miałem być na j-----j kasie i rozkładać towar. Mój najwiekszy błąd to sadzenie że oni chcą prawdziwych odpowiedzi zamiast tych poprawnych. Muszę sobie ściągę zrobić bo inaczej nigdy z klaunami nie wygram jak będą we mnie n---------ć atakami psionicznymi. Niby cyrk ale to chyba ja jestem najgłupszy
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mmmod: @KlapekZeusa @miszczu90 @MidnightCowboy @przezwzrostprzegralemzycie @Fishwater

Za 5 lat widzę siebie jako doświadczonego pracownika sklepu sportowego, który dobrze zna ofertę i potrzeby klientów. Chciałbym rozwijać swoje umiejętności zarówno w obsłudze klienta, jak i w zarządzaniu asortymentem, a także mieć możliwość objęcia bardziej odpowiedzialnych stanowisk, na przykład koordynatora działu. Zależy mi na stałym rozwoju i być może długofalowej współpracy z firmą.
  • Odpowiedz
@mmmod: Nie odbieraj tego źle kolego, po prostu w życiu trzeba być też aktorem i zagrać w te s----------e społeczne. Bawienie się w uczciwość i szczerość nie popłaca. Zobacz kto zostaje bogatym, cwaniaki, pozerzy, ludzie co są bezwstydni i grają w grę.
  • Odpowiedz