Aktywne Wpisy

Graner +19

Dogecoin +38
#imigracja
Mam sąsiada z Nepalu. Chłop przyjechał 3 lata temu, pracuje w gastro, w międzyczasie nauczył się polskiego na takim poziomie, że spokojnie można z nim gadać o polityce, memach i Kiepskich. Żona sprząta, dzieciaki chodzą do szkoły – żadnych afer, żadnych problemów, normalna rodzina.
I teraz najlepsze – gość bardziej ogarnia, co to jest PIT i ZUS niż połowa moich kumpli z pracy. XD
Takich ludzi właśnie potrzebujemy. Ambicja, chęć do roboty,
Mam sąsiada z Nepalu. Chłop przyjechał 3 lata temu, pracuje w gastro, w międzyczasie nauczył się polskiego na takim poziomie, że spokojnie można z nim gadać o polityce, memach i Kiepskich. Żona sprząta, dzieciaki chodzą do szkoły – żadnych afer, żadnych problemów, normalna rodzina.
I teraz najlepsze – gość bardziej ogarnia, co to jest PIT i ZUS niż połowa moich kumpli z pracy. XD
Takich ludzi właśnie potrzebujemy. Ambicja, chęć do roboty,

To był j----y sklep sportowy a ja miałem być na j-----j kasie i rozkładać towar. Mój najwiekszy błąd to sadzenie że oni chcą prawdziwych odpowiedzi zamiast tych poprawnych. Muszę sobie ściągę zrobić bo inaczej nigdy z klaunami nie wygram jak będą we mnie n---------ć atakami psionicznymi. Niby cyrk ale to chyba ja jestem najgłupszy
źródło: 0t_wqY
Pobierz"Na tym samym miejscu bez podwyzki bo firma jest wazniejsza niz ja" ? XD
Za 5 lat widzę siebie jako doświadczonego pracownika sklepu sportowego, który dobrze zna ofertę i potrzeby klientów. Chciałbym rozwijać swoje umiejętności zarówno w obsłudze klienta, jak i w zarządzaniu asortymentem, a także mieć możliwość objęcia bardziej odpowiedzialnych stanowisk, na przykład koordynatora działu. Zależy mi na stałym rozwoju i być może długofalowej współpracy z firmą.