Wpis z mikrobloga

jakie zalosne jest to przyp**alanie sie do otylych ludzi xD jak te zakompleksione wykopki jeszcze probuja usprawiedliwiac swoje chamstwo i patusiarstw. wyzywanie kogos tylko dlatego ze wazy wiecej, co cie tak boli przegrywie? kiedy wchodzisz na vikop i myslisz ze vikop osiagnal dno przegrywy przenosza poprzeczke jeszcze nizej xD tacy ludzie gdyby im pozwolic to pewnie by strzelali z broni do otylych ludzi, obrzydlistwo. za kazdym razem jak tu czytam wpisy to tylko przepelnione nienawiscia i wysrywami zakompleksionych ludzi, ktorzy najchetniej to by druga osobe zjedli zywcem, zakompleksieni ludzie co sie wyżywaja na innych w internecie
#bekazprzegrywow #nadwaga #otylosc #bekazwykopu
gerwazy-oko - jakie zalosne jest to przyp**alanie sie do otylych ludzi xD jak te zako...

źródło: obraz

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@gerwazy-oko: tak wmawiaj sobie dalej ze otyłość jest ok.

@MistrzKowalski: czy jest ok czy nie jest nikt nie daje prawa nikomu wyzywac drugiej osoby bo jest otyla, ruda, czarna, biala a na wykopie zrobiono sobie z tego jakis mandat na wyżywanie sie na ludziach bez konsekwencji
  • Odpowiedz
@gerwazy-oko: słuchaj jak siadzie obok mnie w samolocie, pociągu czy autobusie osoba ruda, czarna, biała to mam to w dupie, ale jak siadzie grubas i się przelewa na moje siedzenie, no to już ja mam problem.I piszę to jako ten, co ze 105 kilogramów zjechał do 76 kilogramów. Jak się chce, to można coś z tym zrobić.
  • Odpowiedz
  • 0
Poza tym co się p------------z do polek i juleczek z Tik Toka czy Twittera ? Niech żyją, jak chcą, masz ból d--y, że ciebie żadna nie chce ?

@MistrzKowalski: otyli ludzie mi nie szkodza ani innym w zaden sposob natomiast ideologie feminazistowskie i lewactwo jest destrukcyjne dla narodu Polskiego
2 "walka" z otyloscia przez wyzywanie osoby otylej i fundowanie jej kolejnych destrukcyjnych kompleksow i zaburzen psychicznych nie jest rozwiazaniem, jezeli
  • Odpowiedz