Aktywne Wpisy
wybacz +183

Zapraszam do PIRAMIDY SEBCELA TORUSA.
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
źródło: PIRAMIDA_SEBCELA
Pobierz

"Ale on ma doktorat!" no spoko że ma, pewien geopolityk też ma, albo MIAŁ. Według recenzji też była to praca wystarczająca do obrony, albo może też był porównany do Aleksandra Macedońskiego, nie czytałem. I nie chcę umniejszać nikomu, bo ja tych ludzi nie znam i zakładam że znają się na temacie i mają kompetencje naukowe, ale jeśli ktoś próbuje recenzją doktoratu "patrz jak mu super napisał!!!!" udowodnić albo przekonać, że jakiś gość jest fajny no to xd, krzyż na drogę, powodzenia.
I przy okazji po raz kolejny pojawiło się narzekanie na tag poprzez rzucanie pustych haseł, które nie mają na celu faktycznego poprawienia sytuacji a jedynie ponarzekanie publicznie, przez to nie wydaje się to nawet być pisane w dobrej wierze, a jedynie żeby poczuć się lepiej i pośmiać z tych "gorszych". Trzymajcie tak dalej.
pzdr
źródło: IMG_7037
PobierzKrzysztof M Maj to miecz obusieczny - w skrócie punktowałby wszystkich zgromadzonych.
Nie jest partnerem do rozmowy z normikiem - chłop ma poziom ekspercki i wymaga poziomu eksperckiego od rozmówcy, by potraktować go na poważnie. Jest tym kim chciałby być kiszak i kiszakowcy- ale jedyna wspólna rzecz to wybujałe ego, z czego jego wynika z jego dorobku i wiedzy, a ich z samego
XD
@niesepomoc Naukowe uzasadnienie
Chwilę posłuchalem Maja to ma nawet niezly gust, ale czesto łapie lewicowe odklejki.
Rozwinę też jeden wcześniejszy wątek: Widzę, że opinię,
I akurat snejki ogolnie (w sensie recenzja jest subiektywna, ale rzeczowa dazy do obiektywizacji jesli chodzi o elementy tworu) to ma racje. Problem polega na tym, ze nie ma matury, nie ogral gry od ktorej ma nicka i tez wali fikoly
Nie wiem dlaczego traktujesz Wielką Teorię Piękna jak stwierdzony fakt. To jest jeden z postulatów, nie zgadzał się z nią chociażby Plotyn, Sokrates, stoicy i pewnie masa innych intelektualistów których teraz nie pamiętam. Wielka Teoria Piękna zakłada, że piękno można znaleźć tylko
Moment moment, ale ty rozumiesz, że ja przywoływania M Maja nie polecam? Dosłownie wskazuje, że dyskusja z nim byłaby arcy-k---a nieprzyjemna. Ale skoro doszedłeś do przeciwnych wniosków to najpewniej ja niezbyt bezpośrednio to napisałam.
Nie ujmuję mu kompetencji - bo to, że jest bucem nic nie zmienia, gdyby bucowatośc miała coś zmienić to w tym wypadku Adrian Chmielarz by robił wypad. I tak jest ekspertem, nie jest to jednoznaczne