Aktywne Wpisy
Ildealfons +1
Jak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz
PixelNomad +44
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

̶̧̛̛̥͉̜̗̲̪͓͉͙̙͉͉͕̯̇̆͊̔͌͋̏̓̿̈̊̏̇̌̾͘̕͜͠K̷̢̬̤̙̂̽c̷̢̨̛̬̠̱̰͓͎̤͙͕̖̘͎̭̙̲̮̽́͒̒̅̈́̀̂̅̃́̽̉̒̎̊͗͐͒͆̓̚̚̕͘͝͠ͅÿ̶̢̧̡̨̩̺͙̭̳̳̗͙̺͉̻̫̣̘̜̲̗͖̝́͊̉̒̐̽̾͂͌̀ͅk̴̡̢̨̛̲̙̞̦͕̖̥̻̩̮̖̞͔͈̖͕̟̲̣̭̩͉̠̠̆̏͗͗̍̑̽́͛͋̒̌̏́̂̈́̌̐̾̓͌̈́̾́̽͗͗͜͜͠ͅx̸̛̻̟̹̮̞͎̙̳̖̥̯͕̺̱͇͉̺͓̹͙̩̃̄͆̀͛̏̈́͛͗̿̆̊͐̆̏̌̚͝͝͝f̶̡̺͕͈̼͙͍͔̗̖̲̦͚̳̣̦̤͉̰͌̈́̈́̒̒͊̄̎̂̈́̌̕͘͘͜͠ḷ̸̣͍̣̃̔̎̏͗̈͒̃̉̌̈́̌M̶̨̢̨̛̲̣̰̲͈̞̲̜̻͍̺͓̻̪͓̍̄̽̄̈́̓̈́̌͐̋̅̈̓̓̾́͆̂͊̽̇̽͘̕͘F̷͇͚̝̲̲̄͋̽̂̌̚̕͝ỵ̴̮͎͔͉͓̖̌̍̋̇̅͐͗͆͊̿̀̊̓
̶̯̈́̌̾̃̃̑̈́Ǹ̸̺͓͙̗̳́Ǫ̸̖̺̭̱̣͆̑̇͋̈́̈͂͒̉̆̏͐͌̈́̏̿̆̈́̏́͆̑̚͠ứ̴̧̛̗̞̦͕̦͕̹͉̠̝̙̗̭̭̫̯̯̯̳̥̥͈̝̪̗̰̜͆͐̓͆͌̊͗̔̋̌̋̂͌̒̊̚̚͠͠͠ͅx̸̧̧̝̩͉̙̞̱̪̰̳͓̗͕̝̙̫̙͚̼̺̣͇͈͇͕̰͕͌͊̿̈́̐̀̆̽̂̿̾͐̄̀̀͐̈͘͘͜͝G̴̡̻̫̠̺̤̱̮͗̔͛̿̓͋͑̎͒̾̍̽̈̑̑̈́̈̌̕͜͠G̵̠̞̋̾͂͊̈́̽̐́͂̍̉̌̔͂̀̉̚͘̕͝͠͠3̴̨̙̣̝̜̫̼͔̹͓̠͇̞͚̖͙̟͍̖̩̯͊̀̒͑̈́̑̅̌̀̍̀̊̕͘͠͝ͅͅG̷̨̨̨̱̬͓̯͈̝̹͖̖͇̻̦͙͙̞̹͐̒͊q̸̧̧̧̧̢̭͕̫̪͖̠͍͔͈̭͍͓̀̈́͒͜͜͝ͅZ̶͍̥̫͎͈̙͊̐͛͛̏͂͋̽̈́̐̀͘̕̕
̶̧̨̡̧͍̟͓̯̞̝̞͎͕͓̲͎̯̝̲̥̖̗̦̭̥̄͌ē̴̡̜̘̠̺͕̘̻̳̼͙̹̣̙̫̘͕̝ͅM̵̨̧̢͖̗̞̮̥̭̠̞͖͉̹̯̤̜͑͑̓̍̊̏y̷̛̖̘͔͚̻͆̋͗̾͋̈̐̀̽͊̈́́̋̿̓̐̌̒̈́̓̎̾̽̔̊̆͝K̴̡̡̢͉̻̬͙̹͙̬̺̙͓̭̱̗͎̥̪̹͍̬͖̻̍̂̔͑͐́͌́̀̔̿̄́̉̀̆̀́̉̍̋̑̕̚̕͜͝͝ͅ8̴̧̨̻͈̲̻͍̥̬̬͍̫̻̭͙̱͉͎̗̻͎̹̭̞̈́̑̏̐̐̆̎̇̆̐́̌̽͋͋̇̃͘̕ͅͅX̸̢̢̛̝̙̗̯̦̹̤̭̤̠̪̺̤̣̠̮͎̣̟̞͓̲̩̝͋̒͑͐̈́͆̂̽̔̄͛̾̅̓̎͋̊͌̓̇͒̽̓͒͘͘͜͝ͅ4̶̢̢̛̠̯̞̞̬̥̭͈͔̜̯̃̔̄̐̆̌͐̎̆͂̓͊́̉̈́̽̂͛̏́̾͘̕̚̚͠ͅp̷̡̛̹̱̠͇͉̣̗͖̯̻̪̻̭̻͙̯͍̟̣̯̩͐̈́̌̏̋̂́̓̓́̋͐͜͜͝ͅͅͅq̴̼̜̥̤̗͇̙̒̈́͂̾̚ť̶̛̛͓͎̬͙̩̬̯̹̩̰̠̯̥͙̙͚̹̼̳͈̱̟̱̠̼͔̩̟͊͛̅͂͂̋͐͊͆̏̂̐̄̚͝ͅ
̷̨̲̦̥̼̤̬̬̱̜͓̩̻̩̭̠͈̙͙̮̺̜͎͚̠̱̏̀͒̌̿͂̕̕͜͝ͅỳ̷̢̨̨̺͖̻̳̩̠̙̹͚̺̲̭̰͖̝̪͋̆̇̐͛̎͛͋̉̇̀͆̏͒̉̀͒̏̏̊̐͐͌̕͘̕͝͠͝z̸̧̢̟͔̣̦̤̘͔̹̩̙̈́͑͋̓̎͊͗̓̽̽̌̃̅̔̏͂̕̕͜͠x̸̡̯̳͖̦͚̜̩̪̺̞͖̲̔̒͛̀̔͒̏̑͒͛̅̀̑̿̑̏̈́̐̑̋̋̑͌̀̕͘̕͝͠ͅm̴̦̰̫̰̲͇͇̦̯̠̠̞̞̰̤̹͚̿̓̈́̓̓̍͠ͅD̴͔̳̫͔̩̱͎͓̯̼̞̖̫̫̈́̿̑̂̃̄̈́̽͑̄̅͑̇͋̿͠Ḛ̷̢̛̫̝͚̬̼̹͚̱̫̙̦̺̗̭́̀̿̀̀͑͛̓̌̑̀̊͑͘̚̚ͅJ̵̨̨̢̢̯͎̻̘̗͇̖͉͈̣̘͖̺͔̠͙͎̘̫̺̖̣̭̦͒͠ͅͅc̷̛̛̪̀͑̄̽̽͑͆̊͌̑͂̕F̶̮̳͍̦̺̩̞̘͋̀̇̔̅̾̽̇̾̑̈̓͂̄̒͒̋̀̑̕̚̚͘͝G̸̛͈̽͊̑̑́͆͂̓̓̿̈́̓̃̈͋͐̅͘̕
̷̨̨̛̤͍̖̹̙̟̪̟̥̺̺͚̹͇̓̓̑͒́̊͑̐͒͐́̀̀̾͑͂̌̇̾̓͋̂̏̌̈̕͝ͅͅ8̴̢̡̡̧̯̠͍̤͔͇͇̥̹͕̼͈͇̖̹̻̱̈̈́͑̉͗͆͑̂́͋̐̌͂͑͜͠͝͠͝ͅͅñ̵̨̢̘̯̬̰͚͕̖̣̩̝͙͖̗͖̣̟̮̩̹̰͔͓̤̪̜̙̬̏́̈́̎̏͂͘͝͝͠͝͝͝p̶̲̼̞̦̰̝̖͛̆͒͆̄̓̅̑̃̔̔͐̿̆̈́̃̓̈̉̄̊͋̚͠͠I̵̡̡̪̹̯̣̥̹̫̖̞̦̩͐̄̈́̑̓̂̌͛̈́͌̔́̐͐́̿̐͆͐̄̉̀̕͜͠