W poszewce wypadł suwak z zamka, wie ktoś jak wsadzić ten suwak? Najlepiej jakby ktoś miał jakiś poradnik z YT <3 próbowałem samemu to ogarnąć, ale nie umiem i nie znalazłem też nic na necie
@SlepyBazant: Znajdź szewca - oni potrafią suwadła wymienić i zahaczyć na nowo początek zamka. Samodzielnie ciężko to zrobić i skoro raz wypadło, to będzie potem się działo coraz częściej.
@SlepyBazant rozpruwasz końcówkę zamka, nasuwasz suwaczek na tak uwolnioną przestrzeń u zaszywasz. ... Lub zanosisz do krawcowej wspierając drobny biznes 😂
@ExtraPensja: @projektant_doktorant @Siema_3 p------a firma od poduszek, która musiała wsadzić tak dużą metkę, że wlazła w zamek i jak wyciągałem to g---o z zamka, to wypadł... eh, i teraz płacić krawcowej za naprawę. No nic, dzięki za info
@SlepyBazant: Nie trzeba wymieniać zamka - wystarczy wstawić nowe suwadło. Zapytaj o to, bo to o wiele łatwiejsza, szybsza i tańsza robota niż wszywanie nowego zamka. Krawcowe też to potrafią robić, jak są ogarnięte. Ja dlatego pisałem o szewcu, bo oni to w butach na potęgę robią.
#krawiectwo #dom #posciel #sprawylozkowe #poszewka #kiciochpyta #pomocy
źródło: Unknown-4
Pobierz... Lub zanosisz do krawcowej wspierając drobny biznes 😂