Wpis z mikrobloga

losowe narkomany, ktore wiedzom ze krysztal spid oraz krysztal eufo nie som nazwami substancji znajom sie bardziej na chemii niz te wszystkie julki, alternatywki, oskarki bezbeki na biol-chemie, ktorzy poszli tam bo nie widzieli co ze sobom zrobic albo mysleli ze zostanom lekarzami albo starzy doktorzy kazali tam isc i uj
czemu chemii typu proszek do prania nie produkujom narkomani albo czipsuw grubasy albo lubrykantu dla gejuw gracze akali?? swiat bylby najlepszy jakby kazdy pracowal w branzy, w ktorej jest najlepszy, mialam se tak o posta strzelic by sie posmiac z alternatywki glupiej z mojej wsi co x lat temu biolchemowala wszedzie - na ulicy, w szkulce, na internecie a koniec koncuw w maku skonczyla bo gdzie moze alternatywka robote znalezc XD i jak cos to sie nie smieje ze ktos w maku pracuje, niektorzy studiujom albo w szkole sredniej som albo nowe miasto i trza pracke szybkom znalezc, chodzi mi o to ze jak ktos jest egotopem to niech udowadnia czemu, ja moge se egotopowac na kazdym kroku, jak mowie ze skrakuje dekoder to go krakuje, jak mowie ze wbije mastera w lidze to tak koniec koncuw sie stanie(w trakcie jestem, grajac ekko i majac 3 itemy plus buta moge kayle z full bolidem i full bp rozdupcyc nie majac nawet polowy hp SOLO) takze co
poradnik na naprawe swiata wlecial i jakies p---------e nawet nie wiem o co mi chodzilo pisze i pisze nie moge przestac ale mam banie
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach