Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
#slubodpierwszegowejrzenia do naszego... 1dlaczegoja1 - Z prostej przyczyny - widać zaburzenia podstawowych mechanizmów społecznych, których po prostu nie rozumiesz. Robisz tutaj z siebie osobę, która nie ma pojęcia czym jest manipulacja, przerzucanie winy i udawanie pokrzywdzonego. Skoro wydajesz się nie rozumieć podstawowych pojęć, to nie dziwię się, że tak wyszło w TV jak wyszło. No chyba, że chcesz nas przekierować ze strony pogardliwej, do strony współczucia Tobie (bo chory etc.).

Przeczytałeś w życiu chociaż jedna książkę o gospodarce łowieckiej. Albo chociaż monografie jednego gatunku?
sam opracowałem.
Nie czytałem, ale chętnie bym przeczytał, dlaczego w Polsce poluje się na jarząbki.
W w skali kraju jarząbków pada pewnie mniej niż 200. czy nie mamy większych problemów.
Czy dla ciebie babcia kotleta robi ze świnki która nie żyła jak ją zabijali?
Skoro już rozdzieliłeś dobre dla ciebie zabijanie zwierząt od tego złego (czytaj - tych których akurat ty nie zajadasz) zajmij się pedałowaniem, a ja się zajmę rosołem z jarząbka.
Nawet chętnie bym sobie pojeździł dziś rowerem po lesie, ale trochę się boję, żeby nie być pomylonym z dzikiem. Nie zdarzyło się do tej pory, żeby rowerzysta śmiertelnie rozjechał myśliwego, ale w drugą stronę już niestety tak.
Nie oceniam, co jest dobre, co złe. Jedni ludzie czerpią przyjemność z jeżdżenia rowerem, inni z zabijania bezbronnych zwierząt. Nie mi oceniać, czy któraś z tych pasji jest lepsza czy gorsza.
@kot_do_drzwi: No właśnie oceniasz. Trochę rozumiem twój strach przed myśliwymi. Ciągła medialna nagonka może powodować takie skutki. Nie zmienia to faktu że większe jest prawdopodobieństwo że uderzy cię piorun niż że zostaniesz postrzelony przez myśliwego