Wpis z mikrobloga

#zapach czy wy też tak macie?
niedawno jakiś @Wojciech_Skupien: brutalnie wyprowadzony z bańki został bo przeczytał, że ludzie się myją co kilka dni niektórzy... Otóż ja mam węch czuje ludzi nawet z kilkunastu metrów niektórych śmierdzieli jak zawiewa... masakra w sklepie ledwo daje radę, wczoraj dwie osoby, oczywiście starsze makabra, spoconych chłopaków, a co gorsze dziewczyny też i ich zapach chyba najbardziej odrzucający... bleh... ale wolę chyba jednak czuć ludzi - przynajmniej młodych, jest masa dziewczyn o okropnym zapachu ale dobrze się kryją że ciężko wyczuć, nie jedną poznałem że jak się myje, naciera no to nawet znośnie momentami i to trochę słabe... ogólnie temat rzeka, dla mnie zapach ważny i jak najbardziej są zapachy mało intensywne ludzi co znam i mi ona odpowiadają, może skala zapachów sprawia to i wcale mi sie nie wydaje że lepiej czuje od innych zapachy raczej po prostu bardziej jestem na nie wrażliwy i zwracam uwagę, bo inni też czują jak dobrze wypytywałem ale musieli sie zastanowic #bluepill #redpill
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach