Aktywne Wpisy

wezsepigulke +408

2 dni temu zerwała ze mną dziewczyna, wczoraj bylem w głębokiej depresji, przez cały dzień zjadłem dosłownie jednego kotleta mielonego i jednego ziemniaka. Dzisiaj rano widzę że dodała relacje na instagramie i o 1 w nocy zwiedzała stare miasto i była na potężnym burgerze z koleżanką.
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który

Zespół Vance'a (zresztą razem z rosją) chciał zorganizować rozmowę z Załużnym zaledwie trzy dni po sporze przywódców w Waszyngtonie, ponieważ „Vance i inni członkowie otoczenia Trumpa najwyraźniej szukali potencjalnych alternatyw dla niepokojącego ich Zełenskiego”.
Co więcej, kiedy Zełenski poleciał do Londynu po podróży do Gabinetu Owalnego, Załużny spotkał się z nim na lotnisku i opublikował w mediach społecznościowych zdjęcie, na którym ściskają sobie dłonie.
kontekst: zaluzny jako jedyny mialby jakies szanse wygrac z gigantycznym poparciem zelenskiego na ukrainie (63% jesli zaluzny nie startuje)
#ukraina #rosja #polityka
źródło: lieutenant_general_valerii_zaluzhnyi-2024-02-08-175239
Pobierz