Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Sophos: Religia nie jest taka zła w szkole jak myślisz, dzięki temu przedmiotowi oraz wfowi klasowi debile mieli szanse mieć wyższą średnią niż 2.0, wszystko ma swoje zastosowanie
  • Odpowiedz
ale w Egipcie nikt mi z ich uwalonymi religią butami na dywan nie wchodzi.

A w jaki sposób robią to samorządowcy w Zakopanem?
Ty po prostu nienawidzisz Polski i wszystkiego co polskie.
Żyjesz w państwie, które od tysiąca lat jest chrześcijańskie. I to było przepustką dla Mieszka I żeby zostać państwem zachodniej cywilizacji.
Większość ustawowo wolnych dni od pracy to święta kościelne(tak niedziela też).
Cała Europa stoi na greckiej filozofii, prawie rzymskim i chrześcijańskiej etyce.
  • Odpowiedz
  • 0
@Lach__Anonim: ci ludzie głosują też w prezydenckich i parlamentarnych i potem mamy kibola jako prezydenta, a PiS ma i Konfederacja mają poparcie, które nie powinno być wyższe od zera, bo to z-----i fundamentaliści religijni i populiści.
  • Odpowiedz
ci ludzie głosują też w prezydenckich i parlamentarnych i potem mamy kibola jako prezydenta, a PiS ma i Konfederacja mają poparcie, które nie powinno być wyższe od zera, bo to z-----i fundamentaliści religijni i populiści.

@Sophos: nie dorosłeś do demokracji człowieku. Po za tym uważasz, że Twoje poglądy są najsłuszniejsze a nie są.
Jesteś typowym zakompleksionym fajnopolakiem. Żegnam.
  • Odpowiedz
  • 0
@Lach__Anonim: dorosłem, głosuję przy urnie i portfelem. Mogę, czy mi zabronisz? :D
A że ja z tych 8% najlepiej zarabiających w tym kraju o mój portfel warto walczyć. :D
  • Odpowiedz
A że ja z tych 8% najlepiej zarabiających w tym kraju o mój portfel warto walczyć. :D

@Sophos: ja też. O mnie nie muszą walczyć, najwyżej nie pójdę na wybory. Z reszta czy ja, czy Ty, czy bezdomny mamy taką samą siłę głosu przy urnie.
Natomiast ja wiem, że nigdy nie zagłosuje na partie kosmopolityczną, żeby nie powiedzieć partie zdrajców, zaprzańców i folksdojczy.
Natomiast cenie sobie Polskę i wszystko co
  • Odpowiedz