Aktywne Wpisy

KingaM +2
Ej, a kiedy myjecie tyłek, to jak głęboko wsuwacie (namydlony) palec? Pytanie do facetów, ofc. #pytaniedoeksperta

heheszek +220
Mój dziadek był piekarzem.
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
źródło: temp_file3526262762375595097
Pobierz

@Sophos: teraz będziesz wspierał Roberta Fico ( ͡º ͜ʖ͡º)
Na złość Polsce odmrożę sobie uszy, bo na Podhalu ludzie są pobożni ¯\(ツ)/¯
P.S. Rozumiem też, że odwołasz wyjazd do Egiptu bo to państwo wyznaniowe.
źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-08-25_212004_wykop.pl
PobierzA w jaki sposób robią to samorządowcy w Zakopanem?
Ty po prostu nienawidzisz Polski i wszystkiego co polskie.
Żyjesz w państwie, które od tysiąca lat jest chrześcijańskie. I to było przepustką dla Mieszka I żeby zostać państwem zachodniej cywilizacji.
Większość ustawowo wolnych dni od pracy to święta kościelne(tak niedziela też).
Cała Europa stoi na greckiej filozofii, prawie rzymskim i chrześcijańskiej etyce.
@Sophos: nie dorosłeś do demokracji człowieku. Po za tym uważasz, że Twoje poglądy są najsłuszniejsze a nie są.
Jesteś typowym zakompleksionym fajnopolakiem. Żegnam.
A że ja z tych 8% najlepiej zarabiających w tym kraju o mój portfel warto walczyć. :D
@Sophos: ja też. O mnie nie muszą walczyć, najwyżej nie pójdę na wybory. Z reszta czy ja, czy Ty, czy bezdomny mamy taką samą siłę głosu przy urnie.
Natomiast ja wiem, że nigdy nie zagłosuje na partie kosmopolityczną, żeby nie powiedzieć partie zdrajców, zaprzańców i folksdojczy.
Natomiast cenie sobie Polskę i wszystko co