Aktywne Wpisy

#pytanie Kto jest największą legendą wykopu jeśli chodzi o użytkowników?
matjuszka +1
#problem #mieszkanie
Po x latach pracy w końcu dorobiłem się kredytu na mieszkanie. Stary blok z cegły, remont i wprowadzamy się. Ogólnie wszystko ok, ale…
Nie mogę spać przez sąsiada mieszkającego z jednej strony, mieszka w kawalerce, ściana jego głównego pomieszczenia graniczy z moją sypialnią.
W nocy kiedy wszystko się wycisza słyszę to co u niego się dzieje jakby mieszkał ze mną w jednym mieszkaniu.
Jego kaszel wybudza mnie
Po x latach pracy w końcu dorobiłem się kredytu na mieszkanie. Stary blok z cegły, remont i wprowadzamy się. Ogólnie wszystko ok, ale…
Nie mogę spać przez sąsiada mieszkającego z jednej strony, mieszka w kawalerce, ściana jego głównego pomieszczenia graniczy z moją sypialnią.
W nocy kiedy wszystko się wycisza słyszę to co u niego się dzieje jakby mieszkał ze mną w jednym mieszkaniu.
Jego kaszel wybudza mnie

nieruchomosciowe swiry czy ktos wie czy to licznik sie spi3rdolil czy co? nieruchy.pro pokazuje ze oferta spada a wszedzie artykuly ze nic sie nie sprzedaje i ze ceny w dol leca.
tak samo zametr.pl pokazuje ze ceny lataja tzw. boczniakiem, a na tt i w artykulach wszedzie info ze spadaja. nigdzie zrodel za bardzo nie ma
i teraz czlowiek sam juz nie wie
a ja caly czas nie widze linkow do grupek na fb tylko do olx i otodom
juz predzej bym uwierzyl w kontroferty zawyzajace ceny zeby trzymac srednia ale to i tak troche zj3bany argument