Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +406

mlody_czyzyk23 +98
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

To, że ktoś protestuje przeciwko zbrodniom w Gazie nie znaczy, że jest antysemitą.
Tak samo to, że Nawrocki zawetował jakąś ustawę nie znaczy, że jest ruskim agentem, i tak samo forsowanie przez Tuska jakiegoś rozwiązania nie czyni go agentem niemieckim. Są w tym spektrum u licha jakieś odcienie szarości, skończcie już tę nawalankę skrajnościami. Są ostatnie dni (również szarego) lata, można zaplanować jakąś ostatnią weekendową wycieczkę, pójść na rower albo pozwiedzać zamki, zrobić grilla albo dziecko. No, weźcie dajcie sobie trochę luzu z tą #polityka
@kot_do_drzwi: ja protestuję wobec antysemickich działań Netanjahu, który prześladuje palestyńskich Semitów i prawowitych właścicieli tej ziemi