I ci wszyscy obywatele zdecydowali 1 czerwca jak ma wyglądać Polska. Pogonili pogromcę rekinów więc po co rząd wrzuca Nawrockiemu ustawy, które zapowiedział, że zawetuje?
Jeśli Tusk chce niemieckich wiatraków niech ruszą konsultacje. 500 metrów nie jest akceptowalne i koniec kropka. 700 jest więc niech zniosą zasadę 10h zapytają prezydenta czy wtedy podpisze i mu to wyślą.
Jeśli takie działania "to za dużo" to dawać nowe wybory a nie Tusk
@grzanka6608: ale, co Ty za kocopoly tu walisz? Kto Ci powiedzial, ze ta sa "niemieckie wiatraki"? Poza tym Ty byles kiedykolwiek kolo wiatraka czy tylko slyszales od prawicy, ze wiatraki halasuja? Nie wspominajac, ze byly sondaze mowiace o tym, ze wiekszosc chce wiatrakow, aby byl tanszy prad... Sa Polskie firmy, ktore same produkuja wiatraki, wiec ja nie rozumiem kto Wam taki spin narzucil...
Kiedyś na wykopie spotykało się ludzi z pasją, twórców, zajawkowiczów. Oni niestety odeszli albo dostali bana xD Teraz w gorących jak się nic nie dzieje to widać wpisy degeneratów, ćpunów i innego elementu. XD Quo Vadis Wykop.
Po pierwsze Polska, po pierwsze Polacy.
To nie jest ukropolin ani eurokołchoz, ani nie są to również Niemcy - co Donaldowi Tuskowi może się mylić!
I ci wszyscy obywatele zdecydowali 1 czerwca jak ma wyglądać Polska. Pogonili pogromcę rekinów więc po co rząd wrzuca Nawrockiemu ustawy, które zapowiedział, że zawetuje?
Jeśli Tusk chce niemieckich wiatraków niech ruszą konsultacje. 500 metrów nie jest akceptowalne i koniec kropka. 700 jest więc niech zniosą zasadę 10h zapytają prezydenta czy wtedy podpisze i mu to wyślą.
Jeśli takie działania "to za dużo" to dawać nowe wybory a nie Tusk
Kto Ci powiedzial, ze ta sa "niemieckie wiatraki"? Poza tym Ty byles kiedykolwiek kolo wiatraka czy tylko slyszales od prawicy, ze wiatraki halasuja? Nie wspominajac, ze byly sondaze mowiace o tym, ze wiekszosc chce wiatrakow, aby byl tanszy prad...
Sa Polskie firmy, ktore same produkuja wiatraki, wiec ja nie rozumiem kto Wam taki spin narzucil...
Bredzisz.
Pisałem już o tym dużo na wykopie. Nie chcę mi się po raz setny tego robić