Potrzebuję pomocy. Parkując ( ͡°͜ʖ͡°) stuknęłam samochód marki Cupra, model Formentor. Szkody są widoczne na załączonym obrazku. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć mniej więcej jaki może być zakres prac do zrobienia i koszt naprawy tego elementu? Jeśli nie jest to praca do wykonania dla blacharza/lakiernika to jaki może być orientacyjny koszt zakupu tego elementu oraz wymiany w warsztacie?
Jestem umówiona na rozmowę z właścicielem i chcę się zorientować ile może mnie to kosztować w przypadku gdybyśmy nie chcieli mieszać do tego ubezpieczycieli.
Już wyciągam szklaną kulę. Nawet jeśli to niewielkie uszkodzenie to koszt będzie większy niż zwyżka na ubezpieczeniu, chyba że masz 10samochodow na siebie
#blacharstwo #lakiernictwo #samochody #mechanikasamochodowa
Cześć Mirki,
Potrzebuję pomocy. Parkując ( ͡° ͜ʖ ͡°) stuknęłam samochód marki Cupra, model Formentor. Szkody są widoczne na załączonym obrazku. Czy mógłby mi ktoś powiedzieć mniej więcej jaki może być zakres prac do zrobienia i koszt naprawy tego elementu? Jeśli nie jest to praca do wykonania dla blacharza/lakiernika to jaki może być orientacyjny koszt zakupu tego elementu oraz wymiany w warsztacie?
Jestem umówiona na rozmowę z właścicielem i chcę się zorientować ile może mnie to kosztować w przypadku gdybyśmy nie chcieli mieszać do tego ubezpieczycieli.
Dziękuję.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Nawet jeśli to niewielkie uszkodzenie to koszt będzie większy niż zwyżka na ubezpieczeniu, chyba że masz 10samochodow na siebie
https://wykop.pl/cdn/c3201142/eb37d12721e90489106fee891dc79cc585b255fd251459f1aa0e0d1ff74d4d32.png
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi