Aktywne Wpisy
ArtBB +120
Powiedzcie mi, że to nie jest kasta xD
108 tysięcy na B2B to jakieś ~85 tysięcy złotych netto złotych miesięcznie.
Bardzo dobry chirurg w USA zarobi 600 tysięcy dolarów rocznie. Co daje netto około 350 000 tysięcy (około 29 000 USD miesięcznie), czyli w przeliczeniu 106 tysięcy złotych. Same studia medyczne to tam koszt około 300 tysięcy dolarów.
W
108 tysięcy na B2B to jakieś ~85 tysięcy złotych netto złotych miesięcznie.
Bardzo dobry chirurg w USA zarobi 600 tysięcy dolarów rocznie. Co daje netto około 350 000 tysięcy (około 29 000 USD miesięcznie), czyli w przeliczeniu 106 tysięcy złotych. Same studia medyczne to tam koszt około 300 tysięcy dolarów.
W
źródło: 1000015666
Pobierz
Lukaszo5 +295
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

albo zmieszałeś z alko
albo miałeś depresję fest i puste magazyny serotoniny
@bodziak123: nw typiara ktora drugie pol wziela cos tam miala
@Herbacin: ok oski
do tego zeby mka w ogole siadla to trzeba zjesc wiecej niz treshold dose, inaczej nic sie nie dzieje, albo jest g---o
poza tym nie wiadomo ile w pixach mają i co w nich jest, a zasada jest bodajże waga ciała x 1,5 mg
kobita lżejsza więc mogła ją połówka porobić, a dorosłego chłopa połówka jeśli g---o to nie porobiło
@drahtzieher: No nie wiem nie wiem xd była taka przy sobie, a wzrostu mojego, także chyba niewiele się pod tym względem różniliśmy. Trochę tak, bo ja coś tam kiedyś ćwiczyłem i cieższy jestem trochę.
@drahtzieher: a mogło mi wyżreć mózg to połączenie? w sensie bardziej niż jakbym to wziął bez wpływu snri
źródło: image
Pobierz