Wpis z mikrobloga

@Herbacin: czytam z ciekawosci reddit mdma, ogolnie to mka nie klepie jak masz autyzm i inne tego typu spierdony albo bierzesz SSRI

do tego zeby mka w ogole siadla to trzeba zjesc wiecej niz treshold dose, inaczej nic sie nie dzieje, albo jest g---o
  • Odpowiedz
@Herbacin: no to masz, już wiadomo czemu xd sama deprecha to tam c--j, snri i wszystko jasne

poza tym nie wiadomo ile w pixach mają i co w nich jest, a zasada jest bodajże waga ciała x 1,5 mg

kobita lżejsza więc mogła ją połówka porobić, a dorosłego chłopa połówka jeśli g---o to nie porobiło
  • Odpowiedz
kobita lżejsza

@drahtzieher: No nie wiem nie wiem xd była taka przy sobie, a wzrostu mojego, także chyba niewiele się pod tym względem różniliśmy. Trochę tak, bo ja coś tam kiedyś ćwiczyłem i cieższy jestem trochę.

sama deprecha to tam c--j, snri i wszystko jasne

@drahtzieher: a mogło mi wyżreć mózg to połączenie? w sensie bardziej niż jakbym to wziął bez wpływu snri
  • Odpowiedz
@Herbacin kolega z 10 letnią nieleczoną depresja ogólnie brał pixe raz, nie mial żadnych schorzeń, zero innych dragów, jedynie zolpidem na sen, a porobiło go tak że mówił że nigdy nie czuł takiego szczęścia w życiu więc raczej deprecha nie ma nic do tego, jak już to snri i alko, a „dzień po” po m-ce to zależy jak bardzo świrowanie było, jaka dawka (przy pixach nie wiesz nigdy) ile snu potem,
  • Odpowiedz
@Herbacin: branie MDMA będąc na SSRI/SNRI jest bez sensu bo nie ma efektów, które byś chciał mieć biorąc MDMA a dodatkowo pojawia się wtedy zwiększone ryzyko wystąpienia zespołu serotoninowego + jest większe obciążenie sercowe (w przypadku SNRI).
  • Odpowiedz