Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@diamond-dealer Czyli dobrze że się wstrzymałem z kupnem, bo zachęcające promocje były na urządzenia. To w ogóle będzie się opłacało jeszcze palić e-p-------y?
  • Odpowiedz
@laress: Większość sklepów wycofuje się ze sprzedaży kartridży do urządzeń w których grzałka jest zintegrowana z kartridżem, póki producenci nie wprowadzą wersji z rozdzieloną od kartridża grzałką. Przez akcyzę, której efektem jest to co na obrazku tutaj.
Drom - @laress: Większość sklepów wycofuje się ze sprzedaży kartridży do urządzeń w k...

źródło: IMG_20250824_181146

Pobierz
  • Odpowiedz
@laress: Ewentualnie kup sobie coś dla normalnych ludzi, to nie będziesz się musiał martwić o to, że rząd znów wpadnie na jakiś świetny pomysł. Jest masa e-papierosów z grzałkami wsadzanymi do kartridży lub atomizerów, czy też takich, gdzie sam zmieniasz drut/mesha i bawełnę.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Drom Bawiłem się kiedyś w ręcznie robione grzałki. Za mało cierpliwości do tego miałem xD poza tym, zależało mi o czymś małym w stylu poda
  • Odpowiedz
@laress: Teraz już nie trzeba się tak bawić, masz gotowe, skręcone już druty lub siatki mesh, które wkładasz, bawełnujesz i tyle. W moim atomizerze cała procedura nie zajmuje więcej niż trzy, cztery minuty. A zamiast 20 za grzałkę co tydzień czy dwa, płacę 20 rocznie na bawełnę i kilka siatek mesh.

Jak chcesz coś prostego, to rozmiarowo Drag S2 nie jest jakiś duży, a nie ma żadnych upierdliwych cech.

Sam
  • Odpowiedz
@cezyk: Nie opłaca się. Lepiej w Żabce kupić za stówę i wesprzeć budżet państwa płacąc za grzałkę tyle, co za dziesięć takich samych spoza Polski.
  • Odpowiedz