Aktywne Wpisy

MishMashStudio666 +2046
Hejo! Tak jak obiecałem, mam dla Was #rozdajo
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mirki i Mirabelki z racji tego, że mamy ponury listopad, mam na coś na poprawę humoru. Do rozdania pierścionek złoty. Oczywiście stop złota próby 0.585. Kamień centralny to ametyst 0.5ct. oraz diamenty o masie 0.1ct. o Wartość rynkowa 3500zł. Wartość galeriowa to pewnie 4500zł(。◕‿‿◕。
źródło: temp_file5653171721942055217
Pobierz
tears-of-a-clown +190
odtorusowiony #sebcel miły ciepły tak

#dubajskaczekolada #dino #czekoladadubajska
źródło: image
Pobierzbatoniki które już kupiłem bo był zjechane to totalny syf, pomyśleć że wołali za nie 5zł
te 50gramowe tabliczki ludzie polecają
teraz jest moda na angels hairs czy jakoś tak
póki co z żadnej jeszcze pistacjowej rzeczy nie byłem zadowolony, nawet poączki dubajskie w markecie to jakiś pieprzony syf
kupiłem już 3 raz różne cukierki na wagę ala dubajskie - każde wyplułem
@jutrobedzieinaczej: Pamiętam, że jakiś czas temu niektóre wykopki chciały inwestować w plantacje pistacji xD
@Neobychno: Generalnie większość tych wszystkich ''dubajskich'' rzeczy to po prostu jakieś kolejne g---o o smaku pistacjowym które bardzo często nawet nie smakowało jaki pistacja a cukrem po prostu. Tych produktów zaczęło być w sklepach zwyczajnie za dużo i zaczął być