Wpis z mikrobloga

Dostałem bana od małpy za komentarz: “Dzięki Marcin, oglądam regularnie i dzięki Tobie wiem, jak wygląda spustoszenie po alkoholu. Od kiedy widzę Twój przykład, piję o wiele mniej.” A ja chciałem tylko podziękować… Smutno mi, bo myślałem, że on specjalnie się tak upadla alkoholem, żeby innych uświadamiać.
#raportzpanstwasrodka
zureklbn - Dostałem bana od małpy za komentarz: “Dzięki Marcin, oglądam regularnie i ...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@oesucotusieodwala: tylko cos tu nie pasuje, czlowiek tylu talentow to w wieku 50lat powinien juz we wlasnej posiadlosci mieszkac a nie drewnianej chacie ze zwierzetami chodowlanymi jak w sredniowieczu i odcinac kupony od swich pomyslow a on na oplaty ledwo wyrabia i nawet nie posiada ubezpieczenia zdrowotnego🤣
  • Odpowiedz
@zureklbn: Niewdzięcznik. Tyle ciepłych słów pod jego adresem, a on Cię zbanował. To dla wszystkich nauczka żeby nie oglądać ani 1 wysrywu alkusa, bo i tak nie doceni poświęcenia ze strony stałego widza.
  • Odpowiedz
@oesucotusieodwala: No jesli tak to zupelnie inna sprawa...z tym ze na bycie filantropem trzeba moc sobie najpierw pozwolic a on na porzadne jedzenie hajsu nie ma i tylko chodzi jak go dupowlaz anal tiktakozebny vel kamerdyner 2 zaprosi😅
  • Odpowiedz