Aktywne Wpisy

Zmorka +7
potraficie odczuwać empatię wobec narkomanów?

#olx ehhh, w każdym ogłoszeniu wyraźnie napisałem, że tylko odbiór osobisty. Gość chce z 900zł zejść do 500zł XD ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000010152
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: 1000010152
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
poki co najbardziej sie zastanawiam nad nowym golfem r 8.5 - glownie z powodu rabatu i tego, ze w pelni wyposazony samochod wychodzi mi okolo 225-229k (juz z kosztami leasingu). nie chcialem brac nowki bo utrata wartosci itp. ale moze jednak warto doplacic dla samego doswiadczenia odbeirania nowego auta z salonu. dodam, ze pewnie auto pojdzie dalej za rok (albo dwa lata, no chyba ze mi sie spodoba, to moze trzy).
modele nad ktorymi juz myslalem:
s3 8y - drozsze, ponoc 8.5r jest bardziej agresywny + s3 8y w pelnej opcji i tak jest gorzej wyposazony niz 8.5r xD no moze poza audio, gdzie w audi jest lepsze. na plus tez koszty przegladow, niby nic, ale sam sprzedawca mi powiedzial wprost, ze mimo tego, ze s3 i 8.5r to ta sama konstrukcja, to wjezdzjac audi na ich serwis, stawka za rbh jest 2x wieksza xD
m340i - chcialem szukac uzywki ale to juz 250k+ a i tak roznie z wyposazeniem tych aut
rs3 8y - to samo co wyzej
m240i - fajne ale odpada, musi byc 5d i nie ma od tego zadnych wyjatkow - mam duzego psa ktory czesto jezdzi z nami samochodem
nie chce juz fwd, tylko rwd albo awd. ostatni raz z haldexem mialem do czynienia w a3 8v i dzialalo to calkiem spoko, takze podejrzewam, ze torque splitter w 8.5r moze byc jeszcze ciekawszy
jest sens isc w tego golfa? czy szukalibyscie czegos innego? myslalem nad stingerem jeszcze, ale jak pisalem - chce auto maksymalnie "nowe" technologicznie, czyli jakies matrixy, virtuale i inne bajery. po prostu lubie jak samochod jest napakowany technologia, szczegolnie, ze chce auto na gwarancji, wiec nawet jak mi sie spierd$#@oli virtual czy cos innego, to serwis mi to (raczej) ogarnie
#samochody #motoryzacja
tak pytam, bo podobno golfy 7 są dużo bardziej niezawodne, więc może warto oszczędzić i kupić coś ciut starszego, co będzie sprawiało mniej problemów, chyba, że leasing to mus i masz dostępne tylko 8 w tej opcji
7 nie chce, mialem juz a3 8v i chcialbym cos nowszego technologicznie - chcialem cos relatywnie nowego, najlepiej z gwarancja i tutaj 8.5r wychodzi najkorzystniej finansowo. 8.5r na pelnym wypasie, z hakiem (tak, chce hothatcha z hakiem - to ma byc daily do wszystkiego, lacznei z ciagnieciem przyczepki jak bedzie trzeba) i finansowaniem
do aut do 2022 była tragedia, a znacznie lepiej jest od liftu w 2024
w tych sprzed 2022 szaleją multimedia, układy wspomające i kilka innych
jak możesz wziąć wersję po lifcie powinno być już znośnie
te audi dobrze zasuwają na prostej, ale podobno już na zakrętach mają tendencję do mocnej podsterowności
jeśli chodzi o golfa raz, że innego auta o takiej mocy nie dostaniesz w podobnej cenie to dwa jest podatny na tuning i można wyciągnąć z niego jeszcze więcej
golf dobry wybór, a prestiżem się nie przejmuj, auto jest dla Ciebie, ludzie zawsze będą gadać czego byś nie wziął
ale tak, prestiz to ostatnia rzecz na ktorej mi zalezy - chce auta ktore jest szybkie, dobrze wyposazone, relatywnie "proste" w obsludze (kazdego poprzedniego vaga serwisowalem sam, takze znam te auta bardzo dobrze) i jednoczesnie