Aktywne Wpisy
Domingo-Jachas +387

reventon +98
Już zapomnieliśmy co straciliśmy.
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
Kupiłem sobie napój na stacji w #ameryka i nakrętka mi się normalnie odkręciła, nic nie musiałem odrywać, żaden zadzior nie kłuje w wargę przy piciu, aż patrzyłem z niedowierzaniem na ten przejaw cywilizacji i RIGCZu.
Ech, kiedyś to było #gorzkiezale
#chwalesie
źródło: 1000014043
Pobierz

![Jak usprawniam i optymalizuję Linuxa? [Linux Mint 22.2]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b5d6c7d19d25a36ca5aee165c3a0d41bd0a2157e138c7cf501356ebdf6b44eb6,q80.jpg)

Pamiętam, że kiedyś na wykopie była taka sympatyczna para, która wrzucała czasem swoje zdjęcia (normalne, nic zdrożnego). Zwykły chłopak, zwykła dziewczyna, ale wykopki ich obrażały i cisnęły po ich wyglądzie. Śmiano się z nich, że to rodzeństwo (+ padał jakiś epitet, nie pamiętam już jaki, ale to była obelga).
Generalnie często krytykuje się tu czyjś wygląd. Przykre to, bo wydawałoby się, że ta społeczność ma jakieś zadatki na miano wspierającej, ale niestety dużo tu toksyków. W dodatku łebki sprane przez internetowe kanony piękna, przez co obraża się przeciętnie wyglądających ludzi. To swoją drogą niezły pokaz hipokryzji, bo wątpię, że ci, którzy pierwsi są do wyśmiewania, wyglądają lepiej niż ci, których wyśmiewają.
#przemysleniazdupy #przemyslenia #logikaniebieskichpaskow #wykop #mikroblog #mirkoblog
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Jeżeli ktoś wrzuca swoje zdjęcia do sieci to po to żeby być ocenianym. Prawdziwe oceny zawsze są różne, często skrajnie, tak jak różni są oceniający. To jest normalne.
Jak chcesz mieć tylko pozytywny feedback to zakładasz sobie insta albo idziesz na reddit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pamiętam jak na r/roastme jakiś trans wrzucił swoje zdjęcie, ewidentne, nie dające
Właściwie... po co to robili?