Wpis z mikrobloga

Hej, jak w praktyce wygląda obecnie praca kierowcy C/C+E przy założeniu że jazda od poniedziałku do piątku lub ewentualnie codziennie w domu? Warto w ogóle rozważać coś takiego? Jeśli tak, to czego oczekiwać i jakie mogą być obecnie realne zarobki średnio miesięcznie za takie systemy? Nie interesuje mnie żadne 3/1, 4/1, 4/2 i nie biorę tego póki co w ogóle pod uwagę, aczkolwiek też nie mam doświadczenia żeby wiedzieć jak to się ewentualnie skaluje i z czym je... Będę wdzięczny za pomoc czy jakiś kontakt na PW. Mam obecnie nieciekawą sytuację zawodową i szukam alternatyw. Język angielski w zasadzie biegły, chociaż wątpię że to cokolwiek w tej pracy zmienia.

#zycietruckera #bekaztransa #tir
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jurajski_Wedrowiec: jedź sobie na zachód Europy, UK jeśli masz settled status, Benelux, Niemcy, dania, i idź do dystrybucji jakiegoś supermarketu dużego,
Jedna z lepszych robót, pojedziesz na 2-3 sklepy, załadunek i rozładunek sam elektrycznym plecokiem ale przynajmniej mniej czasu spędzasz na drodze więc bezpieczeństwo, a dwa masz sporo lekkiego ruchu co świetnie wpływa na zdrowie,
Zarobki 4000-5000£€ miesięcznie za 5 dni w tygodniu 8-10 godzin w pracy średnio
  • Odpowiedz